site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Efes Spor’un Yeni Başkanı Hakan Bayraklı

Efes Spor’un Yeni Başkanı Hakan Bayraklı
23.10.2014
A+
A-

efessporun-yeni-baskani (3)

Geçtiğimiz günlerde Genel Kurul toplantısı yapılan Selçuk Efes Spor’un yeni yönetim kurulu üyeleri ilk toplantısını gerçekleştirdi. Kendi aralarında yaptıkları görev dağılımı sonucu Hakan Bayraklı Efes Spor’a başkan seçildi.

Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ve Başkan Yardımcısı Bülent Cinel, Belediye Başkan Vekili ve meclis üyesi Osman Başterzi’nin de hazır bulunduğu toplantıda basına bilgi veren Bayraklı 26 Ekim 2014 Pazar günü saat 13.00 de Selçuk Efes Spor ile Ödemiş Beydağ Spor arasında yapılacak olan karşılaşmada sporseverleri Selçuk sahasına davet etti.

Öncelikle kendilerini ziyaret eden Başkan Bakıcı’ya ve beraberindekilere teşekkür ettiğini belirten Selçuk Efes Spor’un yeni Başkanı Hakan Bayraklı, Üç maçta üç galibiyet aldıklarını, hedeflerinin Efes Spor’u özlenen günlere geri döndürmek olduğunu belirterek “Efes Spor’un birikmiş borçlardan dolayı mali sıkıntısı var. Biz yöneticiler zaten üzerimize düşeni yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Belediyemizden bu konuda destek bekliyoruz” dedi.

Başkan Bakıcı bütün spor kulüplerine eşit davranacağız

Selçuk’taki spor kulüplerinin maçlarını büyük bir heyecanla takip ediyorum diyen Bakıcı spor Kulüplerinin Selçuk’ta artması için ve spor yapma şartlarını iyileştirme adına bir belediye başkanı olarak üzerimize ne görev düşüyorsa bunu en iyi şekilde yerine getireceğiz ve bütün spor kulüplerine eşit davranacağız dedi.

Gençlerimize önem veriyoruz, çocuklarımıza önem veriyoruz, onlar bizim geleceğimizdir. Çocuklarımızın şartlarını iyileştirirken Selçuk’un hem sosyal hayatını, hem ekonomik hayatını, hem de mali hayatını iyileştireceğiz” diyerek Selçuk’un sporda da hak ettiği yere geleceği vurgusunu yaptı.

Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;
Başkan: Hakan Bayraklı,
Başkan Yrd: Hasan Kırıtak,
As Başkan: Emre Başterzi,
Muhasip: Fuat Kırıtak
Genel Kaptan: Ahmet Irak
As Başkan: Atilla Mısırlıoğlu
Basın Sözcüsü: Tunç Talay
Üye: Hasan Öztürk
Üye: Ersin Değişmez
Koordinatör: Recai Bibercioğlu
A.Takım Hocası: Mehmet Kâhya
Alt Yapı Hocası: Orhan Meler
Alt Yapı Hocası: Tuncay Toper

HABER: MEHMET UYAROĞLUwww.selcukhaber.com

efessporun-yeni-baskani (2)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Selçuk ilçesi adına hayırlı uğurlu olsun.Yönetim mükemmel, pazar günü saat 13.00 de herkes Selçuk’ta stadyumda buluşuyor.

  2. alic dedi ki:

    hayırlı ugurlu olsun guzel bır yonetım olmus.ınsallah takımı tekrar 3.lıgde eskisi gibi güzel 5000 kısılık maclar yasarız deplasmanlar yasarız.selcuk ozledı artık başarıyı.hadı zeynel baskan sende taşınm altına elını sok bu cocukları taşı selcuklu sevınsın mutlu olsun artık.

  3. sırrı dedi ki:

    zeynel bey selçuk gençlik spor dan nasıl vakit bulabilmiş efes spora ki.

    1. eski selcuklu dedi ki:

      Sirri sayin başkan elinden geldiğinin ffazlasini yapior o bu takim DİE ayirmiyor en guseli bu..eskiden ggörülmemiş böle gsl fotolari tabi simdi görünce. Sasiriosun..efsi efsi fes

  4. Anonim dedi ki:

    Sönmez bu yönetimi gördükten sonra kara kara düşünüyormuş. Belediyenin sitesinde yaZıyor efes spor lokomotif takımdır demiş Zeynel…

  5. ÖZNURLAR EMLAK dedi ki:

    YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLİYURUM İNŞALLAH SELÇUK SİPOR BU GÜZEL İNSANLARLA HAK ETTİĞİ YERLERE GELECEĞİNE İNANIYORUM hayırlı uğurlu olsun

  6. Anonim dedi ki:

    ne güzel, ne güçlü bir yönetim. hem akp lisi hem chplisi var.. oradaki herkes efes spor için orada.. ne mutlu bunları görebilmek.. bu takım bu yönetimle bu sezon süper amatöre çıkar…

    1. Anonim dedi ki:

      hayırdır kardeş chp ile akp açılımda olduğu gibi spordadamı işbirliği yapmış.gerçekten güzel olaylar bunlar

  7. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    EFES SPORUMUZUN TARIHI VAR SAYIN SPOR SEVERLER… YENI SECILEN BASKANA VE YONETIMINE BASARILAR DILIYOR TEBRIK EDIYORUZ… SPOR ICINE DE YINE SIYASET SOKMAYALIM KAZANAN SELCUGUMUZUN DEGERLI SPORCULARI HEP KAZANSIN!!!

  8. Anonim dedi ki:

    Apasali siyaset olmazmi hic simdi bide hirs var…simdi Efesspor 1. Lige cikar :))))gülen sevgicilerle.