site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Efes spor yenilenen sahada rakibini 4-0 mağlup etti

Efes spor yenilenen sahada rakibini 4-0 mağlup etti
11.01.2016
A+
A-

Selçuk Efes Belediye Spor yenilenen Selçuk Stadyumunda rakibi Narlıdere Belediye Spor’u 4-0 mağlup etti. Oldukça heyecanlı geçen maçı Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ile Selçuk Belediye başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Başkan Yardımcısı Ali Karakurt ile Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu da izledi.

Geçtiğimiz yaz dönemi tadilatına başlanılan ve içerisinde soyunma odaları ile tüm donanımın bulunduğu Selçuk Stadyumu heyecanlı bir maça ev sahipliği yaptı. Yenilenen sahada ilk maçını Narlıdere Belediye Spor ile yapan Selçuk Efes Belediye Spor yaptığı transferlesahada oldukça başarılı bir performans gösterdi.

Alper patlama yaptı

Maçın ilk yarısında 28. Dakikada Alper’in attığı golle 1-0 öne geçen Selçuk Efes Belediye Spor, 2. Golü 42. Dakikada yine Alper ile buldu. Yeni transferin göz dolduran performansıyla takıma ayrı bir hava geldiği İkinci yarıya heyecanlı ataklarla başlayan Selçuk Efes Belediye Spor, 62. Dakikada Alper’in golü ile durumu 3-0 yapmayı başardı. Maçın sonlarına doğru yine ataklarına devam eden Selçuklu sporcular, 68. Dakikada Oğuzhan’ın attığı golle durumu 4-0 yaparak tribündeki taraftarlarını ve Selçuklu sporseverleri mutlu etti.

Başkan Bakıcı sporcuları yalnız bırakmadı

Yeni düzenlenen stadın böylesine heyecanlı bir maça ev sahipliği yapmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “İlk açılışı galibiyetle bitirip sonraki tüm maçları içerde ve dışarıda alarak süper amatörü inşallah bal ligine çıkarak tamamlamak istiyoruz” dedi.

Takımımıza sahip çıkmak zorundayız

Oyuncuların yeni transferlerle birlikte güçlendiğini ifade eden Bakıcı, bundan sonraki süreçte takımın daha çok çalışacağına, kulüp başkanı ve yöneticilerin daha fazla gayretli olacağına inandığını kaydetti. Başta Selçuk Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Ticaret Odası gibi birçok sivil toplum kuruluşlar olmak üzere Selçuk Esnafı ve seyircinin maça gelerek bu takıma destek olunması gerektiğine vurgu yapan Başkan Bakıcı; “Bu birliktelikle bu takımın üçüncü lige çıkacağına inanıyorum” dedi.

Yeni düzenlemesiyle Selçuk’a yakışan bir saha oluşturulduğuna dikkat çeken Başkan Bakıcı; “Ben hükümetimize gençlik ve spor bakanımıza teşekkür ediyorum. Seçimlerden öncede bir şey ifade etmiştik. İktidarın önemli bir çalışmasını daha burada görmüş oluyoruz. Belediye olarak bizde gerekli desteği sağlayarak güzel bir çalışmayı ortaya koymuş olduk.

Katkı sunan herkese teşekkür deriz

Spor salonunun yenilenmesiyle birlikte sahanın da yenilendiğini kaydeden Başkan Bakıcı; “Uzlaşı kültürünün sonucunu burada bu tesislerle gerçekleştirmiş oldu. Katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Hükümetimize gençlik ve spor bakanımıza valimize teşekkür ediyorum. Bu gençlerimize yapılan bir hizmettir. Gençlerimize yapılan hizmetlerin geri dönüşümü oluyor. Dolayısıyla bu gibi tesislerin Selçuk’umuzda artmasını istiyoruz. Her alanda her kesimde ait tesisleri oluşturarak herkesin spor yapması gerektiğine inanıyorum. Burada önemli olan Belediyenin de üzerine düşen görevi de yerine getirmesi” diye konuştu.

Pamucak bölgesi Sporun Antalya’sı olacak

Belediyenin bu konuda çevre düzenlemesi ve diğer oluşumlarda tamamen destek olduğunu ve olmaya devam edeceğini belirten Başkan Bakıcı; “Yapılan her şey Selçuk için ve gençlerimiz içindir. Selçuk ve Pamucak bölgesi bu konuda çok önemli bir alan. Spor turizmine, futbol turizmine çok uygun bir alan. Takımların burada kamp yapmalarını sağlamak için alt yapıyı oluşturup, yeni sahalarla burada kış turizmini harekete geçirmek istiyoruz. Nasıl Antalya büyükler için kamp yeriyse Selçuk’un da bu manada alt branşlarda, küçük yaş gruplarındaki sporcularımızın gelip, kamp yapacağı yer olmasını istiyoruz. Bunu sağladığımız zamanda önemli bir aktife oluşmuş olacak. Hem de hizmet etmiş olacağız, gençlerimize ve ülkemizde ki spor kulüplerine hizmet etmiş olacağız. Dolayısıyla gerçekten gençlerimize yatırım yapmak lazım çocuklarımıza yatırım yapmak lazım. Bir eğitimci olarak da bunu en iyi anlayanlardan bir tanesi olduğumu düşünüyorum” diye konuştu.

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

selcuk_efes_spor_narlidere_belediye_spor1

selcuk_efes_spor_narlidere_belediye_spor4

selcuk_efes_spor_narlidere_belediye_spor13

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.