site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Efes Spor Galibiyet Serisine Devam Ediyor

Efes Spor Galibiyet Serisine Devam Ediyor
31.12.2013
A+
A-

selcukefesspor

Torbalı Çaybaşı Spor : 0
Selçuk Efes Spor         : 7  

U-14 ligi yedinci hafta karşılaşmasında Selçuk Efes Spor deplasmanda Torbalı Çaybaşı Spor ile karşı karşıya geldi. İlk altı hafta sonunda lider durumda olan gençlerimiz beşinci sıradaki rakibini farklı mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Geçtiğimiz haftayı Tire Spor un ligden çekilmesi sonrası karşılaşma yapmadan geçiren Selçuk Efes Spor karşılaşmanın ilk yarısında geçtiğimiz haftalardaki performansını aratan bir oyun ortaya koydu. Oyunu büyük oranda rakip yarı alanda oynamasına rağmen gol pozisyonu yaratmakta etkisiz kaldı. Bu az pozisyona rağmen ekibimiz ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

Selçuk Efes Spor İkinci yarıya daha istekli ve etkili başladı. Final paslarındaki doğru tercihler sonrası pozisyonlar ve goller ard arda geldi. Rakibin de iyice oyundan düşmesi sonrası gençlerimiz 7-0 gibi bir farka ulaşarak yedinci karşılaşmasından da galibiyetle ayrılmış oldu ve puanını 21 e yükseltti.

Karşılaşma boyunca rakibe ilk yarıda olmak üzere sadece iki pozisyon verilmesi, Mustafa KAYA’nın son vuruşlardaki etkili oyunu sonrası beş gol atması ve özellikle Ramazan SELEK’in ceza sahası dışından attığı harika gol Selçuk Efes Spor un artıları olarak görüldü.

Ligde son iki haftaya girilirken bu hafta pazar günü saat 13.00 da evinde Ödemiş Gençlik Sporu konuk edecek Selçuk Efes Spor karşılaşmadan galibiyetle ayrılması durumunda bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmiş olacak. Selçuklu futbol severleri gençlerimize desteğe davet ediyoruz.

1-Tugay GÖRCAN
2-Özkan TÜL
3-Berk CECO
4-Batuhan ARICI
5-İsmail Görkem UÇAR
6-Murat ECER
7-Ömer MANG
8-Atakan GÜNGÖREN
9-Mustafa KAYA
10-Hasan ÇUBUK
11-Ramazan SELEK
12-Atakan BARIM
13-Batuhan TAVASLI
14-İsmet FİDAN
15-Batuhan MORKAYA
16-Muhammet ŞELİMAN
17-Mertcan KESKİNKILIÇ

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.