site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Efes Selçuk’tadır, Kuşadası’nda Değil

Efes Selçuk’tadır, Kuşadası’nda Değil
22.07.2014
A+
A-

efes_selcuk3

Show Türk ekranlarında yayınlanan ‘Eylem Aksın zamanı’ isimli programda Efes ve St. Jean üzerinden Kuşadası reklamı yapılıyor.

Show Türk ekranlarında yayınlanan programda sunucu rezaleti yaşandı. Belki bilerek ya da bilmeyerek program boyunca konuşmalarında birçok hata yapan sunucu Efes’i ve St. Jean Tapınağının girişini Kuşadası diye gösterdi. Ayrıca sunucu programda Hz. Meryem’den Hz. İsa’nın hanımı diye bahsederek büyük bir gafa daha imza attı.

Selçuk yıllardır tanıtım eksikliğinden ya da gerekli lobileri oluşturamamasından dolayı Kuşadası’nın önüne geçemedi. Bugüne kadar birçok tanıtım filminde ya da programda Efes Kuşadası sınırları içerisinde gösterildi. Bunun en son örneği de Show Türk ekranlarında yayınlanan Eylem Aksın Zamanı isimli program oldu. Çevreyi bilmeyen sunucu yapmış olduğu yayında hata üstüne hata yaptı.

Bugüne kadar Selçuk’u ve Efes’i Kuşadası’nda gösterenlere gerekli tepki verilmediğinden dolayı Efes ve St. Jean Kuşadası’nın bir parçasıymış gibi tanıtılıyor. Selçuk Belediyesi bünyesinde bulunan kültür Müdürlüğü bu konuda ne gibi çalışmalar yapmaktadır. Başkan Zeynel Bakıcı inşallah bu tarz girişimde bulunan kurum ve kişilere gerekli tepkiyi verir. Ve Efes’in Selçuk’ta olduğunu ilçemiz sınırları içerisinde bulunduğunu artık herkesin bilmesi gerekmektedir.

efes_selcuk

efes_selcuk2

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    neyin kafasını yaşıyor bu sunucu ya ne içmiş ki bu böyle

  2. Anonim dedi ki:

    HZ İsa nın hanımı mı hahaha sende ilahi sipiker arkadas gece vakti beni güldür ya , sen çok yaşa emi.

  3. Nuriye ÇİĞDEM dedi ki:

    Bilindiği üzere Selçuk’un tarihi ve kültürel değerleri zengindir. Selçuk Belediyesi tüm değerlerimizi Selçuk’a tescil ettirmeli ve haberde olduğu gibi Selçuk’a ard niyetli ve bilinçli olarak yapılan değersizleştirme ve yok sayma girişimlerine karşı telif hakkımızdan doğan kayıplarımızın tazmini istenmeli!

  4. sessizin sesi dedi ki:

    yahu bilerek yada bilmeyereki mi var. adam davutlardan ev satabilmek için buraları kuşadasının gibi göstermeye çalışıyor. tün türkiye burasını biliyomu. kuşadasında bu kadar tarih var doğa var diye gelmelerini bekliyo. bu sahtekar sipikerin tek amacı yalan yanlışla ev satabilmek. ha bu adamın buralartın selçuk oldugunu bilmediğinden değil işin içinde para var. ev satacak. bilmem biyerinide yırtsan bura selçuk diye adam yine kendi bildiğini işine geldiğini diyecek. yani tanıtım diye kendinizi heder etmeyin arkadaşlar. tanıyan tanıyo selçuğumuzu

  5. Mehmet dedi ki:

    Yılların sorunu bu ilgisizlik bizi bu hallere getirdi..Bazı turizm kitaplarında Selçuk’un Kuşadasının bir beldesi olarak yazıldığına şahit oldum ben..Sadece Efes St.John Şirince yada Meryemana değil Pamucak ve Pananos Sahillerinin ve oradaki otellerinde Selçuk’ta olduğunu yerli yabancı herkese göstermek lazım otellerimiz kendilerini kuşadasında olarak tanıtıyor bu ve bunun gibi tonlarcasının bir şekilde önlenmesi lazım nasıl yapılacağını ben bilmem bu yüzden belediyemize büyük iş düşüyor bütün imkanlarımızı seferber etmemiz lazım büyük bir tanıtım hamlesine ihtiyacı var ne yapıp edip bunun hallolması gerek Selçukun buna ihtiyacı var..UMARIM BAŞKANIMIZ BUNLARIN FARKINA VARIR VE EN KISA ZAMANDA BUNUNLA İLGİLİ MÜCADELEYE BAŞLAR…

  6. abuzittin dedi ki:

    yaw kardesim kendine selcuklu diyipte bu adamin sölediklarini duyupta dövmiyen harbi kusadalidir
    herif gözündeki gözlükle tv karsisinda yalan beyanda bulunuyor!

  7. memoli dedi ki:

    Ya ha selcuk ha ada ne fark eder bakın işinize .

  8. iskender dedi ki:

    Almancı işi :)))

  9. cigdem bilgin dedi ki:

    Cok rastliyorum hatta dogru soyleyen hic yok.facebookta yillar once ayni baslikla grup kurmustum