site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Efes Selçuk’ta ‘Çav Bella’ Koronavirüs!

Efes Selçuk koronavirüs ile mücadele sürecinde belediye bandosu ile moral buldu.

Efes Selçuk’ta ‘Çav Bella’ Koronavirüs!
09.04.2020
A+
A-

Efes Selçuk koronavirüs ile mücadele sürecinde belediye bandosu ile moral buldu. Memleketim, Çav Bella ve Güzel Günler Göreceğiz melodileri ile kentin sokaklarını coşturan Efes Selçuk Belediye Bandosu, sağlık çalışanlarından da tam not aldı. Devlet hastanesi önünde Efes Selçuk Belediye Bandosu’nu karşılayan sağlıkçılar, bando takımının “Çav Bella” performansına eşlik ettiler.

HALK PAZARINDA BANDO İLE ALIŞVERİŞ

Efes Selçuk Belediye Bandosu belediye hizmet binası önünden başlayarak kentin sokaklarını müziğin neşesiyle doldurdu. Bando takımı; hastane önünde sağlık çalışanlarına moral verirken, Efes Selçuk Halk Pazarı’nda alış veriş yapan vatandaşlar da müzik ziyafetine ortak oldu. Ülkenin içinde bulunduğu bu zor günlerde kentin sokaklarında moral dağıtan ve büyük beğeni toplayan bando ekibine sağlık çalışanlarının yanı sıra vatandaşlar da evlerinin balkonlarından alkışlarla eşlik ettiler.

“UMUT FİLİZİNİ YÜREKLERE SERPİŞTİRDİK”

Birbirinden güzel melodileri ile bu zor günlerde Efes Selçuk’a moral olan bando takımının adeta neşe saçtığını belirten Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; “11 Nisan 2019’dan yani mazbatayı aldığımızdan bu yana Efes Selçuk’ta bir bando takımı kurulmasını istiyorduk. Ancak gönül isterdi ki; çok daha iyi şartlarda bunu yapalım. Sağlıkçılarımızın gerçekten tam bir kahramanlık gösterdiği bir dönemden geçiyoruz. Bu yüzden bütün hazırlığımızı yaparak hastaneye gittik. Sağlık çalışanlarımıza bir teşekkür ettik. Onların fedakârlıklarına olan minnetimizi göstermek istedik. Fark ettik ki; ufacık bir melodi şu anda onlar için bir mucize. Umarım her şey geride kalacak. Ve biz yine onların sayesinde, o kahramanların sayesinde yaşamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Toplumun böyle bir dönemde umuda ihtiyacı olduğunu kaydeden Başkan Sengel; “Bandomuz Efes Selçuk Halk Pazarı’nda da büyük bir coşkuyla karşılandı. Bütün sokaklarda da aynı durum söz konusu. Birçok kişiden telefon aldım. Biz eğer umut filizini biraz serpiştirebildiysek yüreklere ne mutlu bize” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.