site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Efes Selçuk Belediyesi’nden Sağlık Hamlesi

Efes Selçuk Belediyesi’nden Sağlık Hamlesi
11.02.2020
A+
A-

Geçtiğimiz yıllarda Efes Selçuk Belediyesi ve Devlet Hastanesi işbirliğince yürütülen “Evde Bakım Hizmetleri Protokolü “nün bu yıl yenilenmemesi sebebiyle Efes Selçuk Belediyesi de sağlık alanında önemli bir hamle başlattı.

Önceki yıllarda Efes Selçuk Belediyesi’nin devlet hastanesi ile birlikte yürüttüğü “Evde Bakım Hizmetleri” Protokolü’nün bu yıl imzalanmamasının üzücü bir durum olduğunu dile getiren Başkan Sengel; “Belediyemiz ve hastane işbirliğiyle verilen Evde Bakım Hizmetleri’nin ne kadar doğru bir iş olduğunu, her zaman bu çalışmayı takdir ettiğimi meclis üyesi olduğum dönemde de belirtmiştim. Ancak bakanlık tarafından hastane bünyesine bir ambulans gönderildiği gerekçesiyle bu yıl belediyemizle bir protokol imzalanamayacağı belirtildi” dedi.

Burada önemli olan hizmet vermek ve vatandaşı hiçbir şekilde mağdur etmemek olduğunu belirten Başkan Sengel, belediye olarak bu konuda hiç vakit kaybetmeden çalışmaları başlattıklarını söyledi. Evde bakılması gereken yaşlı ve hasta vatandaşların mağdur edilmemesi adına belediye olarak bir karar aldıklarını ve bu konuda gerekli tüm hazırlıkları yaptıklarını kaydeden Başkan Sengel; “Biz hiç kimseyi yarı yolda bırakmadık, bırakmayacağız da. Halkımızın sağlık hizmetlerinden faydalanması için tüm çalışmalarımızı tamamladık. Bundan böyle evde bakımı zorunlu olan yaşlı ve hastalarımız ile birlikte aynı zamanda yatağa bağlı hastalarımız da dahil olmak üzere tüm bakım hizmetleri Efes Selçuk Belediyesi tarafından verilecektir. Çünkü bu kentin insanları bizim, bu halk bizim ve biz bu kentte yaşıyorsak kendi insanımıza sahip çıkmamız gerektiğini bir kez daha vurgulamak istiyorum” diye konuştu.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Bende hastane yapılacak sandım yine hayal kırıklığı bravo 👏👏😔