site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Efes Girişinde Her An Büyük Bir Kaza Olabilir

Efes Girişinde Her An Büyük Bir Kaza Olabilir
14.06.2013
A+
A-

selcuk-kusadasi-yolu (3)

Selçuk-Kuşadası yolunda ki Efes Antik Kenti ve Hava Alanı girişleri tehlike yaratıyor. Bu girişlerin en azından birine kavşak yapılmasını isteyen vatandaşlar ise her an büyük bir felaketin buralarda yaşanabileceğini söylediler.

Konu ile ilgili gazetemize görüşlerini belirten dolmuş şoförü Güven Tunçtan; ‘‘Selçuk Kuşadası yolu çift şerit yapıldığında 6254F846bin bir rica ve minnetle Efes Antik kenti ve hava alanına giriş yaptırılabilmişti. Ama bu iki giriş trafiğin bu denli yoğun olduğu bu yolda her an her saat tehlike yaratan birer nokta olarak devam ediyor.  Tur otobüsleri ve bizler, özel otomobiller, Efes yoluna sapacağında veya Efes’ten çıkış yapacağında, Selçuk ve Kuşadası istikametinden gelen taşıtlar ana yol diye tüm sürat haklarını kullanıyorlar. Efes’ten Selçuk’a, Kuşadası’na çıkış yapan araçların Kuşadası’ndan ve Selçuk’tan Efes’e giriş yapacak araçların görüş mesafeleri yok denecek kadar az. Birde büyük otobüslerden bir tanesi ancak sığabiliyor. Kısacası nereye baksan kötü. Buralarda o kadar kaza oldu ki çoğu ölümlü kazalardı. Burada en azından Efes girişine kavşak yapmak gerek. Hava alanı girişini de Efes yolundan vermek daha sağlıklı olur inancındayız. Efes sapağından Efes’e 200 metrelik yolda iki araba yan yana zor geçiyor. Bu yolda genelde Efese gidenler yaya yürüyorlar. Onlar da çok büyük bir tehlike içerisinde oluyorlar. Birde yaya geçidi olması hem ülkemizin itibarı hem de turizm açısından çok önemli. İlgililerden bu konuda ilgi ve yardım bekliyoruz ’’ dedi.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK -ÖZEL

selcuk-kusadasi-yolu (1)

selcuk-kusadasi-yolu (2)

selcuk-kusadasi-yolu (4)

selcuk-kusadasi-yolu (5)

YORUMLAR
  1. eski selçuklu dedi ki:

    katılıyorum çok buyuk tespit umarım yerine gelir..

  2. Anonim dedi ki:

    yapılacak bir ışıkla her şey çözülür, selçuktan çok arkadaşı bu yolda kurban verdik trafik canavarına malesef

  3. Çakabey Fırın dan ŞİFO dedi ki:

    Evet çok dogru tespit

  4. İsmi Lazım Değil dedi ki:

    Sivil toplum kuruluşları bir araya gelip selçuktaki siyasi partilerin hepsinin desteğini alıp bu konuda halktan da imzalar toplanıp resmi yerlere gönderilip ankaraya kadar. bu konu ülke çapında izlenen bir tv de haber yapılır ise 10 dk boyunca sorun 24 saatte çözülür.

  5. İsmi Lazım Değil dedi ki:

    Yani ortalığı ayağa kaldırmak lazım.

  6. İsmi Lazım Değil dedi ki:

    eylem falan yapmaya gerek yok. Fırsattan istifade milleti sokağa dökme planı yapanlara malzeme olmasın. Yalnızca medya+resmi imza yazı. Darbe planları yapanların ekmeğine yağ sürmeye lüzum yok. İki tane ışık için.

  7. bilememki dedi ki:

    şöförler şöfürlük yapsalar hic bir kaza olmaz hep acelecilik başka bir şey yok 2dakika bekle sonra yürü gec ana yolda insan ezildiği avrupadayok bizde ise hergün var insanlarımız hep aceleci ışık olsa ne olacak hangimiz ışığı bekliyoruz sağına bak soluna bak polis yok mobesede yoksa kırmızıda yansa yol yine bizim bu anlayış değiş medikce hic bir şey düzelmez.