site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Efes Beyaz’a büründü

Efes Beyaz’a büründü
02.06.2019
A+
A-

Çinli bir firma kadın çalışanlarını ödül olarak Türkiye’ye tatile gönderdi. Bu gezi kapsamında Selçuk-Efes antik şehrini de gezen 1000 Çinli kadının hepsi Efes’te beyaz kıyafetleriyle renkli görüntüler oluşturdu.

1000 ÇİNLİ KADIN EFES’TE

Hava yoluyla İstanbul’a gelen Çinli heyet, anlaşmalı oldukları tur şirketine ait 20 otobüsle İstanbul’dan Türkiye turuna çıkarak ülkemizde ki tarihi ve turistik merkezleri gezmeye devam ediyor. Daha önce ki turlarında Kapadokya da Kırmızı giymeleri ile basında yer alan grup Efes’te ise beyaz elbiseleriyle yer aldılar. Kadınlar ellerindeki Çince yazılı pankartlarla toplu fotoğraf çektirdi.

HAYRAN KALDILAR

Dorak Itır Turizm Yönetim Kurulu üyesi Serdar İbiş, 1000 Çinli’nin Efes’e gelmesi ile ilgili yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi; Çin de ki büyük bir kozmetik firmasının çalışanlarının 1000 tane değerli çalışanını bugün Efes Antik Şehrinde misafir ettik. Firma işyerinde çalışan en başarılı 1000 kişiyi Türkiye’ye tatile gönderdi. Bu gezi Kapadokya’dan başladı. Kapadokya da çok güzel bir organizasyondan sonra gezinin dördüncü etabı olan Efes’e geldik. Kapadokya da ki konseptimiz kırmızıydı. Hem yerel basında hem de ulusal basında misafirlerimiz çok ses getirdi. Bugün Efes’te başka değerli bir kültürel mirası misafirlerimize tanıtıyoruz. Görüldüğü üzere herkes çok mutlu. Efes’te ki konseptimiz de beyaz. Ve 1000 tane Çinli bayan çok mutlular. Türkiye’nin tarihi ve kültürel zenginliklerine misafirlerimiz hayran kaldılar.

Umarım Türkiye’ye bu şekilde çok büyük turlar getirmeye devam ederiz. Dorak Itır Turizm olarak Efes’te olmaktan, Efes esnafına bir şeyler sağlayabilmekten, Türk turizmine katkı sunabilmekten dolayı çok mutluyuz.

BİZLER DE EFES’İN TANITIMINA KATKI SUNMAK İSTİYORUZ

Çin’deki firmanın genel müdürü Steven Shi de büyük bir kafile ile geldikleri Türkiye’den ve Efes’in doğal yapısından etkilendiklerini dile getirdi.

Shi, “Firmamızın önde gelen çalışanları ile geldiğimiz Türkiye’de, tarihi ve kültürel zenginliklerden çok etkilendik. Özellikle Efes’i çok beğendik. Kendine özgü farklı bir yapısı var. Bundan sonra bizler de Efes’in tanıtımına katkı sunmak istiyoruz. Daha çok Çinlinin Türkiye’ye gelerek Efes’in bu eşsiz güzelliklerini, muhteşem manzarasını görmesini tavsiye ediyoruz” şeklinde konuştu.

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDA Kİ PLAYERDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

YORUMLAR
  1. Vatandaş dedi ki:

    Çok güzel bir ortam olmuş Çinliler Efesi yaptıkları bu harika etkinlik ile bizlere örnek olmuş biz nedense bu güzellikleri yapamiyoruz sadece konuşuyoruz show yapiyoruz bu konularda uzmaniz…