site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Eczanede İntihar Girişimi

Eczanede İntihar Girişimi
30.07.2012
A+
A-

İzmir’in Selçuk İlçesi’nde 24 yaşındaki Ercan Ayhan müşteri gibi girdiği bir eczanede başına dayadığı tabancayla intihar girişiminde bulundu. Karşılıksız aşk yüzünden canına kıymak istediği iddia edilen Ercan Ayhan(1988 doğumlu) ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Selçuk’ta yaşayan Ercan Ayhan bugün saat 15.00’te Şahabettin Dede Caddesi’ndeki bir eczaneye müşteri gibi geldi. Bir anda belindeki tabancayı çıkaran E.A. eczacı ve iki kalfasından dışarı çıkmalarını istedi. Çalışanların dışarı çıkmasının ardından içerde yalnız kalan Ercan Ayhan bu defa tabancayı başına dayayıp, tetiğe dokundu. Ercan Ayhan, kanlar içinde yere yığıldı.

Eczane çalışanlarının haber vermesi üzerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Ercan Ayhan Selçuk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından durumu ağır olan genç, İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Tedaviye alınan Ercan Ayhan.’nın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Ercan Ayhan ‘nın karşılıksız aşk yüzünden intihar girişiminde bulunduğu ileri sürüldü.

NOT: ALINAN BİLGİLERE GÖRE ECZANEDE İNTİHAR EDEN ERCAN AYHAN’IN BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.