site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Düztaş Neden Aday Olduğunu Açıkladı

Düztaş Neden Aday Olduğunu Açıkladı
23.10.2013
A+
A-

halilduztas

AKP Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Halil Düztaş niçin aday olduğunu açıkladı…

Halil Düztaş açıklamasında şunları söyledi;

Yıllardır Selçuk’a hizmet veren ve aktif siyasetin içinde bulunan birisiyim. Ben de birçok vatandaşımız gibi çok değerli ve güzide ilçemiz Selçuk’un gelişiminin Selçuk’u yönetenler tarafından engellendiğini, kendi kabuğu içinde işçi ve memur maaşları ile geçinen büyük bir köy haline getirildiğini üzülerek görmekte ve düşünmekteyim.

Bu kabuğun kırılıp halkımızın refah düzeyinin yükseldiği; üniversite mezunu gençlerimizin iş imkânı bulduğu ve geri dönüş yaptığı; tarihi, doğası ve kültürel varlıkları ile daha yaşanabilir bir Selçuk yaratma öncelikli hedefimiz ve hayalimiz. Ben de bu hedefimizi gerçekleştirmek amacıyla siz halkımızdan aldığımız destekle elimi taşın altına soktum.

4 yıldır yönetim kurulu üyeliği ve Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevlerini başarılı bir şekilde yürüttüğüm AK PARTi’den Selçuk Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı’na, bu onurlu göreve, “Değişim İçin, Şimdi Tam Zamanı” sloganı ile talip oldum.

Amacımız tektir, Selçuk’umuzu daha yaşanabilir bir kent haline getirmek. Bu amacı yerine getirmek için ilk hedefimiz partimizi, AK PARTi’yi, Selçuk’ta iktidara taşımaktır. Siz halkımızdan aldığımız güç ile birlikte, 2014 yılı yerel seçimlerinden AK PARTi olarak zaferle çıkacağımıza inanıyorum.

Zaman birlik ve beraberlik zamanıdır. Gelin hep birlikte 2014 Yerel Seçimleri’nde halkın gücünü gösterelim.

“DEĞİŞİM İÇİN, ŞİMDİ TAM ZAMANI” dedi.

halilduztas-akparti-selcuk (1)

halilduztas-akparti-selcuk (2)

halilduztas-akparti-selcuk (4)

halilduztas-akparti-selcuk (5)

YORUMLAR
  1. Arif dedi ki:

    Hayırlısı olsun Halil bey ancak bizim ailece adayımız Osman Başterzi

  2. Selçuklu dedi ki:

    Selçuk için bu kadar çalışmış birisinin adaylığını gönlümüzden destekliyoruz. Tek adayımız Halil Düztaş

  3. SAMİ dedi ki:

    Hayırlısı olsun HALİL abi vefa zeynel osman bir yana sen bir yana ailecek gönülden vede tek adayımız HALİL DÜZTAŞ

  4. Ghost dedi ki:

    Geçmişte Selçuğu geliştirecek hiç birşey yapılmadı. Köyümüz Şirince Dünya’ca ünlenirken insan akınına uğrarken Selçuk daha da geriye gitti. Selçuğun gelişebilmesi için imar ,proje ve yatırım işlerinde uzman , teknik ve yüksek tahsilli bir aday gereklidir. En akılcı ve doğru aday Halil Düztaş’tır.

  5. Ahmet dedi ki:

    Üniversite öğrencisiyim nerelisin diye sorduklarında selçuk cevabını alanların tepkileri ya konya mı oluyor yada orası neresi sorusuyla karşılaşıyorum cevabım efes şirince meryem ana olunca insanlar selçuk u tanıyor marka olması gereken bir kentin bu halde olması içler acısı doğrusu selçuk a hakkettiği değeri katacak selçuk u olması gerektiği yere yükseltebilecek tek ismin Halil DÜZTAŞ olduğuna inanıyorum umarım başkan olur da selçuk artık bu durumdan kurtulur

  6. Anonim dedi ki:

    Bende üniversite öğrencisiyi bana nerelisin diye sordukları zaman ben Efes Selçuk luyum diyorum.hadi ya ne kadar şanslısın tertemiz ve ne kadar şanslısın diyorlar sende öyle söyle ahmet bir tavsiye

  7. Leyla dedi ki:

    Halil bey çok beyefendi ve yardımsever biri. Adaylığını duyunca çok sevindim. Partilisi olmadığım halde kendisine gönül rahatlığı ile oy veririm.