site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Dutlu Yolda Yine Aynı Manzara

Dutlu Yolda Yine Aynı Manzara
12.01.2015
A+
A-

DUTLUYOL-YENI

Selçuklu vatandaşların, sıkça yürüyüş yolu olarak kullandığı dutlu yol yine perişan halde. Etrafa saçılan çöplerin görüntü kirliliğine, gün geçtikçe yenileri ekleniyor. Günde onlarca insanın kullandığı ve spor yaptığı yol kullanılmaz halde. Yıllardır bir çivi dahil çakılmayan dutlu yolda artık yürümek bile zor hal aldı. Yolun bazı yerlerine ufak tefek yamalar yapan Selçuk Belediyesi sadece bununla yetindi.

Sabahın erken saatlerinde yürüyüşe çıkan vatandaşlar, çamurlaşmış yolda ilerlemekte zorlandı. Defalarca söylenmesine rağmen bir çözüm bulunamayan dutlu yolda temizlik işleri de yavaş ilerliyor. Belediye bünyesinde çalışan birçok temizlik işçisi olmasına rağmen, böylesine önem taşıyan bir yerin sürekli es geçilmesi vatandaşları kızdırdı.

Özellikle yaz sezonunda çevre ilçelerden birçok misafir ağırlayan dutlu yol, bu görüntüyü hak etmiyor. Düğün, nişan, sünnet gibi törenlerde sırf dutlu yolu kullanıp fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar Selçuk’a akın ediyor. Hal böyleyken, dutlu yolun kullanılmaz halini gören Selçuklu vatandaşlar, utanç duyduklarını ve yetkililerinin bir an önce gerekli işlemleri başlatıp, yolu onarmaları gerektiğini belirttiler.

dutluyol

YORUMLAR
  1. Erdoğan Arna dedi ki:

    Lütfen bu konuya gösterdiğiniz ilği teşekkür ederiz Bir husuz var içme suyu boruları değişimi hemen başlanaçaktı Büyükşehir bütçesini hazırlamıştı