site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Dünyanın En Ünlü Bloggerları Selçuk’taydı

Dünyanın En Ünlü Bloggerları Selçuk’taydı
07.03.2017
A+
A-

Turizm Forumu için İstanbul’a gelen dünyanın en ünlü bloggerları İZTAV’ın evsahipliğinde İzmir’e de geldiler. Selçuk Ticaret Odası’nın organizasyonuyla geçtiğimiz hafta sonu UNESCO kenti Selçuk’a gelen on dört blogger dünyanın en büyük antik kentlerinden Efes’i ve Meryem Ana Evi’ni gezdi, Şirince’de yemek yiyerek Selçuk’u ziyaret etti.

Selçuk Ticaret Odası Genel Sekreteri Filiz Acargil’in eşlik ettiği ünlü bloggerlar gezdikleri yerlerde birçok fotoğraf çekerek sosyal medya hesapları ve bloglarında paylaştılar, bazı yerlerde canlı yayın yaptılar. İngiltere, İtalya, Hindistan, Filipinler, İspanya, Romanya, Portekiz, İsveç gibi ülkelerden gelen bloggerlar Selçuk’un ünlü turizm lokasyonlarını milyonlarca takipçileriyle paylaştılar.

Gün boyu gruba eşlik eden STO Genel Sekreteri Acargil, turizm pazarlamasının günümüzde sosyal medya ve bloglar üzerinden yapıldığını belirterek, gelen bloggerların dünyada en çok takip edilen hesapların sahipleri olduğunu kaydetti. Acargil “ bu önemli insanları ağırlamak ve ilçemizi tanıtmak bizim için çok önemli bir fırsat. Dünyanın dört bir yanından takipçiler bizimle aynı anda Selçuk’u Efes’i, Şirince’yi gezmiş oldular ve çok güzel yorumlarda bulundular.” dedi.

STO Başkanı Koray Yolcu turizm hareketinin psikolojik bir hareket olduğunu belirterek “gelen bloggerlardan bazıları binlerce hatta bazıları milyonlarca insanı etkileyebilen insanlar. Onları takip eden kişilere de ilçemizi tanıtmış olmaktan çok memnunuz” şeklinde konuştu.

Gelen bloggerlardan bazıları: Discoverearth, 2 Monkeys Travel Group, Fashion for Travel, Harjinder Sinngh Singhlions, www.mycustardpie.com, Nomadasaurus, Via Jando Con Diego, Mochileros Tv, ChannelLetsGo, Travel Dave, Mochileros TV, Nomad Revelations

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.