site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Dünya Yaşlılar Gününde Huzurevi sakinlerine mangal keyfi

Dünya Yaşlılar Gününde Huzurevi sakinlerine mangal keyfi
05.10.2015
A+
A-

yaslilargunu (3)

Selçuk Belediyesi, Dünya Yaşlılar Günü kapsamında Huzurevi sakinlerini Pamucak Sosyal Tesislerinde ağırladı. Selçuk’un doğayla bütünleşen Pamucak sahilinde mangal keyfi yapan Huzurevi sakinleri özel günde gönüllerince vakit geçirdi. Huzurevi sakinleri, güne özel hazırlanan pastayı ise Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ve Belediye Başkan Yardımcıları ile hep birlikte kestiler.

Dünya Yaşlılar Gününde Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevinde kalan sakinleri Pamucak Sosyal Tesislerinde öğle yemeğinde ağırlayan Selçuk Belediyesi, burada Huzurevi sakinlerine mangal keyfi yaşattı. Selçuk Belediyesi tarafından düzenlenen öyle yemeğine programı nedeniyle Başkan Dr. Dahi Zeynel Bakıcı katılamazken yaşlıları eşi Ayşen Bakıcı yalnız bırakmadı.

İlgiden ve hizmetten memnunuz

Düzenlenen yemeğe Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Eşi Havva Boyacı, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın eşi Ayşen Bakıcı, Selçuk Belediye Başkan Yardımcıları Ali Karakurt ve Atilla Aksoy, Huzurevi Müdürü Serpil İbri ile Huzurevi sakinleri ve çalışanları katıldı.    

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ve Eşi, Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ve eşinin huzurevine olan yakınlıklarının kendilerini çok mutlu ettiğine dikkat çeken Selçuk Akıncılar Huzurevi Müdürü Serpil İbri, her türlü davetlerine katılım gösterdikleri için kendilerine teşekkür ettiğini belirtti.

Birlikte olmaya devam edeceğiz

Kurum olarak Huzurevi sakinleri ile aynı ortamlarda birlikte olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Ali Karakurt, huzurevi sakinlerinden enerji aldıklarını söyledi. Karakurt, konuşmasında şunları kaydetti: “Onları mutlu etmek, hoşnut etmek ve onların ihtiyaçlarını gidermek bizi son derece tatmin ediyor, bize enerji veriyor. Bu tür etkinlikleri hep birlikte artırarak devam ettirmeyi düşünüyoruz”

Bugün Yaşlılar günü değil, “gençlik günü”

Yaşlılar Gününü gençlik günü olarak değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çeken Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, “Şaka bir yana; hiçbir insan eminim kendini gerçek yaşında hissetmez. Hele huzurevinin çatısı altında bulunan siz değerli kardeşlerim bu ahenk ortamında daima olduklarının çok altında. Hatta yarı yaşta olduklarını hissediyorlar. Kendinizi daima iyi hissedin. Bir yıl daha geçti ama yaşlanmak yok, olgunlaşmak var. Nice günlerde, nice aylarda, nice yıllarda hep beraber olalım” dedi.

Yaşlılar gününe özel pasta kesimi

Yapılan bu organizasyondan oldukça mutlu olduklarını dile getiren Huzurevi sakinleri, ayrıca Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevinde kalmaktan da büyük memnuniyet duyduklarını kaydettiler.

Düzenlenen öyle yemeği sonunda Huzurevi sakinleri, bu güne özel hazırlanan pastayı Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, eşi Havva Boyacı, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın eşi Ayşen Bakıcı, Selçuk Belediye Başkan Yardımcıları ve Akıncılar Huzurevi müdürü ve sakinleriyle birlikte kestiler.

yaslilargunu (1)

yaslilargunu (2)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.