site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Dünya Emekçi Kadınlar Gününde Şehit Annesine Anlamlı Ziyaret

Dünya Emekçi Kadınlar Gününde Şehit Annesine Anlamlı Ziyaret
08.03.2015
A+
A-

sehit-ailesi-ziyaret (2)

Vatan Partisi Selçuk İlçe Başkanı Seyfi Talyak ve Vatan Partisi Öncü Kadın Üyeleri 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde Selçuk ilçesinde yaşayan Şehit annesini ziyaret ettiler.

Selçuk ilçesinde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeni ile gerçekleşen etkinlikler sonrası anlamlı bir ziyaret gerçekleşti. Vatan Partisi Selçuk İlçe Başkanı Seyfi Talyak ve Vatan Partisi Öncü Kadın Üyeleri Şehit Pilot Teğmen Ahmet Deniz Taylan’ın Selçuk ilçesinde yaşayan annesi Saadet Taylan’ı ziyaret ettiler. Vatan Partisi heyetini kapıda karşılayan Şehit Annesi misafirlerine ikramlarda bulunarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Şehit annesinin ellerini öperek çiçek veren heyet üyelerinin ziyareti sırasında konuşan Vatan Partisi Selçuk İlçe Başkanı Seyfi Talyak Şehit Pilot Teğmen Ahmet Deniz Taylan’ın annesi Saadet Taylan’a şunları söyledi: “Sizler gerçekten başımızın tacısınız, bu vatan için değerli evlatlar yetiştirdiniz. Onlar bizim huzur ve güven içinde olmamız için canlarını feda ettiler. Bizde bu anlamlı günde Şehit annesi olan Saadet annemizi ziyaret etmek istedik ve bu nedenle geldik. Yüreğimiz sizin yüreğinizle beraber” dedi.

sehit-ailesi-ziyaret (3)

sehit-ailesi-ziyaret (1)

YORUMLAR
  1. vatandaş dedi ki:

    Vatan partisi yönetim kuruluna çok teşekkür ederiz.Çünkü şu günlerde şehit verdiğimiz şehit pilot evini ve ailesini tanıttığı için.

  2. Anonim dedi ki:

    sizin genel başkanınızda öcalanı ziyaret etmişti bir zamanlar…ilginç olaylar ulkesi oldu türkiyem.

  3. Anonim dedi ki:

    Anonim kimse yemiyor bunları. Merak ediyosan aç oku ne olmuş neden görüşülmüş. Kafan alıyorsa zorlama kendini. Vatan Partisini bilen bilir.

  4. MrY dedi ki:

    Hadi görüştü diyelim ama şimdikiler pazarlık masasına oturuyor ne diyeceksiniz?

  5. Vatan Partisi dedi ki:

    O dönemde siyaset yasaklıydı ve 2000’e doğru dergisi genel yayın yönetmeniydi. Dönemin bütün yayın yönetmenleri gibi oda gitti ve apo ile görüştü. dergisinde fotoğraf ve görüşmeyi yayınladı ayrıca kitap olarak yayınladı. Apoya kimsenin söylemediklerini söyledi “ABD ile kolkola girme” uyarısında bulundu. Apo Perinçek’i hiçbir zaman yalanlamadı. O görüşmede kendisine vekillik teklif edildi fakat kabul etmedi. Sonra SHP yani CHP ile işbirliği yapılıp meclise girildi. Kimler Apo ile kol kola girmedi ki bu memlekette. Ama ne hikmetse bir tek Perinçek onurlu durduğu için hedef alınıyor. Perinçek’in partisi senelerdir Güneydoğu illerinde saldırıya uğruyor ve şehitler veriyor. PKK herkese izin veriyor fakat Türk ile Kürt birliğini savunan Perinçek’e göz açtırmıyor. Apoyu sorgulayan subay Vatan Partisinde, Apoyu yargılayan hakim Vatan Partisinde, Birçok Astsubay ve Generaller Vatan Partisinde, Aydınlar ve Bilim adamları Vatan Partisinde. Katılımlar akın akın devam ediyor. Bu partinin kadroları, programı tarihi ve verdiği mücadele ortada onlara gık demeyen bir niyeti belli malum kişi çıkıp şöyle diyor; “sizin genel başkanınızda öcalanı ziyaret etmişti bir zamanlar…ilginç olaylar ulkesi oldu türkiyem.” İşte durum bu. Kimse yemez bu çamur atmaları. Kör değil insanlar.

  6. Ali Kemal Taylan dedi ki:

    Anonim senin ‘nickinden, bile anlasiliyor isbirlikci,sirketci oldugun.herseye salata LlK olmayi birak,ne femek istedigin anlasilmiyor zaten,bir indansin bir bundan zaman zaman okudugum yorumlardan gordugum kadar,sakli gizli is yapiyorlar diyorsun,İsmini sakliyorsun.varsa bilmek istedigin bak isim yaziyor yardimci olayim .

  7. Ali Kemal Taylan dedi ki:

    Herseye salca olma anonim,bilmiyorsun konusuyorsun hadi biliyorsun diyelim sacmaliyorsun,bizim cinsiyetimizde rengimizde ortada.