site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Dönerin Adresi

Dönerin Adresi
13.02.2015
A+
A-

EFESDONER-DONERCI-ALI (2)

Selçuk’ta Atatürk Mahallesi Yenipazar yerinde 4 yıldır dönercilik yapan Durmuş Ali Koru döner sektöründe oldukça iddialı. Durmuş Ali Koru tarafından işletilen mekân her gün dolup taşıyor.

Güler yüzlü personeli ile Selçuk halkının damak zevkine hitap eden mekân sektörde oldukça iddialı. Temiz ve hijyenik ortamıyla dikkatleri üzerine toplayan mekanda tavuk döner, et döner ve İskender kebap çeşitleri bulunuyor. Ev ve işyerlerine paket servisi de yapan Efes Döner Salonu Selçuklular tarafından çok seviliyor.

DÖNERCİ ALİ: GÖSTERİLEN İLGİDEN MEMNUNUZ

Gösterilen ilgiden memnun olduklarını dile getiren Durmuş Ali Koru; ”Tadına doyulmaz lezzetimiz ile müşterilerimizin gönlünde taht kurduk. Müşterilerimiz bizim misafirlerimizdir. Biz misafirlerimize gösterdiğimiz ilgi ve özeni aynı şekilde müşterilerimiz için de gösteriyoruz. Yiyeceklerimizin yapılışından sunumuna kadar her aşamada özenle hareket ediyoruz. Sağlıklı yemekler ve geleneksel sunum ile Türk mutfağının değerlerini yaşatmak ve halkımıza en iyi şekilde sunmak adına bu işe başladık. Efes Döner olarak leziz tatlar ile misafirlerimize ev sahipliği yapıyoruz” şeklinde konuştu.

SELÇUKLUNUN SIK SIK UĞRADIĞI MEKÂN

Yaptığı dönerin çok rağbet gördüğünü dile getiren Durmuş Ali Koru, ”4 yıldır burada Selçuklulara hizmet veriyorum. İnsanların damak tadına hitap eden yiyecekler hazırlayıp beğeni almak beni çok mutlu ediyor. Mekânımıza bir kez gelen müşterilerimiz sürekli gelmeye başlıyor. Kaliteyi uygun fiyata veriyoruz. Kısa sürede Selçuk halkının sık sık uğradığı mekân haline geldik. Selçuk halkına layık olmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Bizi tercih eden müşterilerimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

EFESDONER-DONERCI-ALI (1)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.