site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Dokuz Eylül Üniversitesi Öğrencilerinden Selçuk’ta ki Okullara Destek

Dokuz Eylül Üniversitesi Öğrencilerinden Selçuk’ta ki Okullara Destek
05.04.2013
A+
A-

dokuz-eyluluniversitesi-selcuk

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğrencileri Selçuk’a “Efes Selçuk Kültür ve Sanat Gezisi’’ Yaptılar.

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğrencileri, öğretmenleri Yardımcı doçent Doktor Canan ERKAN Önderliğinde, Selçuk’a “ Efes Selçuk Kültür ve Sanat Gezisi ’’ gezisi yaptılar. Bu kapsamda da dün Selçuk İlçe Merkezinde bulunan Fatma Günay İlköğretim Okulunda Diş sağlığı, Sağlıklı ve dengeli beslenme, hijyen, ilk yardım, çocuk istismarı, çevre bilinci ve geri dönüşüm konularında ders anlattılar. Broşürler dağıttılar. Bugün tekrar gelerek, Okul kitaplığına kitap hediye ettiler.  Bazı öğrencilere sırt çantası hediye ettiler.  Harita, duvar saati, kırtasiye (kalem vs.) daha sonra öğrencilerle okul bahçesine fıstık çamı fidanları diktiler. Uçurtma şenliğinin ardından, Zeytinköy İlköğretim Okuluna oradan da Şirince Köyü İlköğretim Okuluna giderek, Aynı etkinliklere devam ettiler. Etkinliklerde öğrencilere önderlik eden Yrd. Dç. Dr. Canan Erkan “ bu etkinliği 2005 yılından bu yana her yıl Mart ayının son haftası ile Nisan ayının ilk haftasında yapıyoruz. Her yıl bir ilçemizi tercih ediyoruz. Van depreminde Vanlı çocuklarımızın yanında olmuştuk “ dedi.

Selçuk Fatma Günay İlköğretim Okulu Müdürü Ali Rıza Çelebi ise “ Sayın Canan Hocama ve Hukuk fakültesi ilgililerine teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizin bu yaşlarda ve seviyelerde Üniversite öğrencileri ile bir nebzede olsun bir arada olmaları onlarla etkinlikler yapmaları gelecekte üniversiteye karşı, okumaya karşı ilgilerini artıracaktır ’’dedi.
(HABER: VEYSEL EROL)

esenerban

YORUMLAR
  1. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    universetilerimiz el atar ise belki eski selçuk efes festival gunlerine donebiliriz….