site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Dokuz Eylül Gönüllüleri huzurevini ziyaret etti

Dokuz Eylül Gönüllüleri huzurevini ziyaret etti
17.05.2018
A+
A-

Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi sakinlerinin ziyaretçileri eksik olmuyor. Özel günlerin yanı sıra yıl boyunca sivil ve resmi kurumların, toplulukların ziyaretlerini kabul eden huzurevi sakinlerinin son konukları Dokuz Eylül Üniversitesi Gönüllüler Topluluğu üyeleri oldu. Huzurevi sakinleri ile birlikte Pamucak Sahili’nde yer alan Selçuk Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde bir araya gelen gençler onlarla piknik yaparak; sohbet etti. Çeşitli sosyal sorumluluk projelerine imza atan topluluk geçtiğimiz yıllarda da Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi Sakinlerini ziyaret etmişti.

Verem taramasından geçtiler

Resim, ahşap boyama gibi hobi çalışmalarıyla da yıl boyu verimli ve keyifli bir zaman geçiren Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi Sakinleri ayrıca geçtiğimiz günlerde verem taramasından geçti. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğü Mobil Tarama Aracında sağlık kontrolünden geçen huzurevi sakinleri düzenli periyotlarla sağlık taramasından geçmeye devam ediyor.

Huzurevi sakinlerinin sağlıkları kadar sosyal hayatlarını da önemsediklerini belirten Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi Müdürü Serpil İbri; “Huzurevi sakinlerimizin yıl boyu ziyaretçileri eksik olmuyor. Gerek ilçemizden, gerekse ilçe dışından gelen ziyaretçiler sayesinde huzurevi sakinlerimiz hoşça vakit geçiriyor. Biz de huzurevi yönetimi olarak bu ziyaretlerden çok memnun oluyoruz. Bunun yanı sıra huzurevi sakinlerimizin sağlık taramaları da düzenli olarak devam ediyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İzmir İl Müdürlüğü’nden ekipler de huzurevimize denetime geldi. Huzurevi sakinlerimizin hayatlarını sağlık ve huzur içerisinde geçirmesi için kurum olarak çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.