site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Doğukan Manço Petek Çöp Şiş’te

Doğukan Manço Petek Çöp Şiş’te
14.02.2015
A+
A-

dogukan-manco

Selçuk’ta 1975 yılında rahmetli Mustafa Meler tarafından kurulan Petek Çöp Şiş, bu günlerde ünlü konuklara ev sahipliği yapıyor. Selçuk’un gözde mekânlarından olan Petek Çöp Şiş, uzman kadrosu ve birbirinden leziz menüleri ile yıllardır süre gelen kaliteli hizmeti Selçuk halkına ve şehir dışından gelen misafirlere vermeye devam edecek.

Türk müziğinin efsane ismi olan Barış Manço geçtiğimiz günlerde Petek Çöp Şiş’te anıldı. Selçuk’a kısa bir ziyarette bulunan Barış Manço’nun oğlu Doğukan Manço, Petek Çöp Şiş’e gelerek hem leziz yemeklere hem de hoş sohbete tanık oldu.

Akıllardan silinmeyen ve birçok esere imza atmış Barış Manço da sohbet sırasında güzel anıları ve o sıralar döneme damga vurmuş şarkıları ile hatırlandı.

Petek Çöp Şiş işletmecisi Günhan Meler, “Yıllardır Selçuk’ta en iyi hizmet vermeyi amaçlayarak çalışmalarımıza hızla devam etmekteyiz. Selçuk’un meşhur çöp şişini en iyi şekilde sunmak ve müşterilerimizin memnun ayrılmalarını sağlamak bizim için önemlidir. Bu amaç doğrultusunda kaliteli hizmet anlayışımızı kuşaktan kuşağa devam ettirecek ve daha iyi işlerin altına imza atacağız. Hepimizin yakından tanıdığı ve sevdiği Barış Manço’yu restoranımızda yad etmek ve sevgili oğlu Doğukan Manço’yu en iyi şekilde ağırlamak bizleri mutlu etmiştir. Usta sanatçı Barış Manço’yu oğlundan dinlemek ve bilinmeyen özelliklerine tanık olmak ayrı bir güzeldi. Doğukan Manço’ya bizleri tercih ettiği için çok teşekkür ediyoruz. Selçuk’umuzu en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz” dedi.

HABER: SEDA KONUKSELÇUK HABER

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.