site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Devlet Sözü’nü Senem Kılıç’tan Dinlediler

Devlet Sözü’nü Senem Kılıç’tan Dinlediler
14.05.2015
A+
A-

senem kilic ziyaret

Seçim çalışmalarını temposunu her gün yükselterek sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, Buca İlçe Başkanı Ali Karakuş ve teşkilat üyeleriyle birlikte kapsamlı bir esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

MHP’nin, en etkili seçim beyannamesini yayınladığına dikkat çeken Kılıç, beyannamedeki esnaf ve sanatkarları ilgilendiren maddeleri anlattı.

Esnafın büyük bir ilgi ve dikkatle dinlediği Senem Kılıç, ziyaretlerde 2 binden fazla kişinin elini sıktı; hızlı temposu ve enerjisiyle tam not aldı.

Esnaf ve sanatkârın güçlendirilerek faaliyetlerine dinamizm kazandırılacağını belirten Kılıç, esnaftan MHP seçim beyannamesini özenle incelemelerini istedi.

Meslek standartlarının geliştirileceğini ve esnafa ihtisas kimliği kazandırılacağını vurgulayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü:

“Esnaf ve sanatkârımızın uygun krediye ve dış pazara erişimi kolaylaştırılacak, krediye erişimini engelleyen teminat sorunu ortadan kaldırılacak. Ürettikleri malların dış pazarlarda tanıtılması ve fuarlara katılmaları için özel teşvik sistemleri geliştirilecek. AVM yasası, esnafın haklarını koruyacak şekilde yeniden düzenlenecek”

5 yıl süreyle vergi ve prim avantajı

Her kesimin rahatlıkla ulaşabileceği yerlerde AHİKENT merkezlerinin açılacağını, bireylerin becerileri doğrultusunda iş edinmelerine ve kendi işlerini gerçekleştirmelerine imkân verecek destek sağlanacağını belirten MHP İzmir 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç şöyle devam etti: “Yeni iş yeri açan esnafımıza beş yıl süreyle vergi ve prim avantajı sağlanacak. Esnafımızın gelirinin vergilendirilmesinde asgari geçim indirimi uygulanacak. Şoför esnafımızın yenilemek için alacağı ticari araçtan vergi alınmayacak ve bu kategorideki kardeşlerimize yıpranma payı hakkı verilecek. Yük ve yolcu taşımacılığı yapan esnafımıza vergisiz akaryakıt imkanı sunulacak. Esnaf ve sanatkârımızın geçmiş hizmetlerine borçlanma hakkı tanınacak. Esnaf ve sanatkârlarımızın hastalık ve ayakta tedavi süresinde geçici iş göremezlik ödeneği alabilmeleri konusunda düzenleme yapılacak. Ve en önemlisi emekli aylıklarından sosyal güvenlik destek primi kesilmeyecek” dedi.

senem kilic ziyaret 2

senem kilic ziyaret 4

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.