site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Dev Kampanya, Şok Fiyat

Dev Kampanya, Şok Fiyat
24.05.2015
A+
A-

DSC_7306

Selçuk’ta yıllardır hizmet veren Merkez Pazarlama Ocean Su Arıtma sistemleri ile Selçukluların içilebilir su ihtiyacını gidermeyi hedefliyor.

Merkez Pazarlama’nın bayiliğini üstlendiği Ocean Su Arıtma Sistemleri, su arıtma sistemlerinde indirime gitti. “Herkesin sağlıklı su ve kaliteli su içebilmesi için su arıtma sistemlerimizde indirim yaptık” diyen Merkez Pazarlama işletmecisi Mehmet Karabeke, sözlerine, “Beş aşamalı, 12 litre tankı olan su arıtma sistemimiz montaj dahil 750 TL’den başlayan fiyatlar ile Selçukluların hizmetinde. Alışverişlerinizde 10 taksit imkanı ile de vatandaşlarımıza kolaylık sağlıyoruz” diyerek devam etti.

Mehmet Karabeke, “Selçuk’ta Merkez Pazarlama olarak vatandaşlarımıza hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Selçuk halkına sadece satış değil, satış sonrası servis ve yedek parça hizmeti de sunuyoruz. Müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek için dünyaca ünlü markalarla çalışıyoruz. kampanyalarımızdan yararlanmak isteyen tüm Selçuk halkını mağazamıza bekliyoruz”şeklinde konuştu.

‘SAĞLIKLI İÇME SUYUNU MERKEZ PAZARLAMA KARŞILIYOR’

Selçuk’ta su arıtma cihazları pazarının öncülerinden Merkez Pazarlama işletmecisi Mehmet Karabeke, “Her yıl olduğu gibi bu yaza da damgamızı vuracağız. Yaz aylarında su ihtiyacı en yüksek seviyeye çıkıyor. Sağlıklı içme suyu ihtiyacını Ocean Su Arıtma Sistemleriyle karşılayacağız. Böylece halkımız temiz ve sağlıklı su tüketerek ihtiyaçlarını karşılamış olacaklar. Suyu içerken akıllarında hiçbir soru işareti kalmayacak. Havaların ısınmasıyla beraber, vücudumuzdaki su kaybı ve dolayısıyla suya olan ihtiyacımız da giderek artacak. Vücutta pek çok hayati fonksiyonun yerine getirilmesinde önemli rol oynayan suyu özellikle bu dönemde yeterli miktarda tüketmek, sağlığımızı korumak için büyük önem taşıyor” diyerek, günlük su ihtiyacının genelde alınan kaloriye göre belirlendiğini ve sağlıklı bir hayat için günde en az 2-2,5 litre su tüketmek gerektiğini söyledi.

KARABEKE: SU HAYAT KAYNAĞIMIZDIR

İNSAN hayatının en temel ihtiyaçlarından birisinin su olduğunu belirten Mehmet Karabeke “Su hayat kaynağımız olduğu için çok önemlidir. Bilindiği gibi dünya yüzeyinin yüzde 70’i su ile kaplıdır. Fakat sadece bunun yüzde 3’ü kullanılabilir niteliklere sahiptir. Bu kadar az olan ve hayatımızın her aşamasında kullandığımız su, çevresel ve doğal nedenlerle her zaman istenilen koşullara uygun olmayabilir. Dünyadaki hızlı gelişmeye paralel olarak doğal su kaynakları da her geçen gün azalmakta ya da kirlenmektedir. Mevcut kaynakların en iyi şekilde değerlendirilerek temiz su ihtiyacının karşılanması için su arıtma cihazları kullanılmaktadır. Bu sebeple arıtma cihazı aldığınız da sadece hazır suyu tüketmekle kalmayacak aynı zamanda çevreye ve yaşadığımız dünyaya da hizmet etmiş geri dönüşüm yapmış olacaksınız. Bu sebeple arıtma cihazlarını tavsiye ediyoruz. Arıtma cihazıyla masrafsız, daha yararlı bir şekilde su tüketmek için tüm vatandaşlarımızı mağazamıza bekliyoruz” sözlerini ifade etti.

merkez pzl gazete 2

YORUMLAR
  1. vatandas dedi ki:

    ben memnunum