site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Derece Yapan Öğrencilere Ödül

Derece Yapan Öğrencilere Ödül
21.06.2013
A+
A-

6

Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Bilgi yarışmasında derece yapan öğrencilerini ödüllendirdi.

Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu 24. Mayıs tarihinde Ortaokullar arasında yapılan Puanda ikincilik ama yapılan kurada üçüncü olan yarışmada yarışmacı öğrencileri ve 02.05.2013 günü Bornova Kolejinde yapılan il seçmelerinde il birincisi olan Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Türkiye Birincisini belirleyecek karşılaşmalar için Bolu’ya gidip, Bolu da değişik illerden il birincisi olarak finale gelen 8 ilin step takımıyla yarışarak Türkiye Birinciliğini elde eden öğrencileri ödüllendirdi.

Törende Konuşma yapan Okul Müdürü İlyas KIROĞLU “2012-2013 Eğitim-Öğretim yılının hem karne törenini ve hem elde ettiğimiz başarıların ödül törenini birlikte yapıyoruz bu Eğitim – Öğretim yılın da okulumuz başarısına başarı katarak öğretim yılını tamamladı. Bu yüzden mutluluğumuz çok büyük bu başarı ileriki yıllarda da artarak devam edecek bu başarıda emeği olan herkesi kutluyorum” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek’inde katıldığı törende; “İlçemizde başarılı bir eğitim-öğretim yılını geride bıraktık Otelcilik Meslek Lisesinin Altın Kepçe yarışmasından Birincilikle gelmesi, Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu’nun bilgi Yarışmasında da derece yapması, Bolu’ya giden Step Aerobik takımının Türkiye Birinciliği almaları bir tesadüf değil bir başarının göstergesidir. Bu anlamda yarışmaya katılan tüm öğrencileri kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum, bu öğrencilerin eğitimlerinde emeği olan tüm öğretmenleri kutluyorum. Emekleri için teşekkür ediyorum. Ayrıca ailelerini de tebrik ediyorum.”dedi.

Bilgi yarışması takımı Havva Cansu TURACI,  Berkin Ege GÜNDEN, Samet Can AĞCABAŞOĞLU ve Egem SÖNMEZ; Sena Nur URAL, Sinem ÇİFTÇİ, İrem BÜYÜKAFES, Ceren YOLCU, Ceren CİNGÖZ, Selda GÜMRAH ve İrem OSKA’dan oluşan  Step-Aerobik takımına Törene katılan Milli Eğitim Müdürü Özer Baki ŞİMŞEK, Milli Eğitim Şube Müdürü  Hüseyin ÇAKAL, Halk Eğitim Müdürü Nuri GÖKGÖZ, Okul Müdürü  ve öğretmenler tarafından Okul Müdürlüğünce hazırlanan plaketleri ve birer gramlık altınla ve  Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da teşekkür belgeleri verildi.

02

2

3

5

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.