site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Denizin ve Sörf Yapmanın Keyfini Alaçatı’da Çıkarın

Denizin ve Sörf Yapmanın Keyfini Alaçatı’da Çıkarın
11.03.2016
A+
A-

Yaz ayları iyice yaklaşmaya başladı. Birçok kişi tatil planlarını çoktan yaptı bile. Yapmayanlar ise yakında yapmaya başlayacaklar. Henüz nereye gideceğine karar veremeyenler hem kendisi hem de çevresi güzel olan İzmir’i bu sene tatil planlarına ekleyebilirler.

İzmir ve çevresi doğal güzelliklerinin yanı sıra hem gezmek hem de eğlenmek isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer alıyor. Siz de tatilinizi İzmir’de ya da çevresindeki yakın yerlerde geçirmek istiyorsanız ve ulaşım tercihiniz havayolu ise İzmir uçak bileti almanız gerekiyor.

İzmir için uçak bileti araştırırken tüm havayolu şirketlerinin biletlerini tek ekranda görebileceğiniz Ucakbileti.com’u ziyaret edebilirsiniz. Ucakbileti.com’un sağladığı olanak sayesinde gidiş ve dönüş uçak biletlerini farklı hava yolu şirketlerinden de satın alma şansına sahipsiniz. 3D ile güvenli ve kolay ödeme imkanı, 9 taksit seçeneği sunan uygulamaları sizin de ilginizi çekebilir.

Adnan Menderes Havaalanı’na 90 km., İzmir şehir merkezine yaklaşık 70 km. uzaklıkta bulunan Alaçatı, İzmir çevresinde tatil yapabileceğiniz en güzel tatil yerlerinden bir tanesi. Özellikle sörf meraklılarının en uğrak yerlerinden biri olan bu harika yerde, denizin ve doğanın keyfini çıkartarak unutamayacağınız bir tatil geçirebilirsiniz.

Birçok uluslararası yarışmanın düzenlendiği Alaçatı, en önemli rüzgar sörfü merkezlerinden birisi olarak tanınıyor. Sörf yapmanın yanı sıra tertemiz denizinde ve hareketli plajlarında hayalini kurduğunuz gibi bir tatil yaşamanız mümkün. Sörf bilip keyfini çıkarmak için gidenlerin yanı sıra sörf öğrenmek için de Alaçatı’ya giden birçok kişi var.

Alaçatı’da birçok beach club bulunuyor. Gündüz denizin tadını çıkartırken güneşlenebileceğiniz bu beach clublarda, akşamları düzenlenen partilere katılarak eğlenebilir ve gecelerinizi renklendirebilirsiniz.

Gezerken görebileceğiniz Alaçatı Meydanı oldukça hareketli bir yer. Meydandaki kafelerde çay ve kahve keyfi yapabilir, öğlen ya da akşam yemeklerinizi buradaki restoranlarda yiyebilirsiniz.

Alaçatı şirin taş evleri ile de oldukça meşhur. Beyaz boyalı ve mavi pencereli, en fazla iki katlı Alaçatı evleri, size gezerken huzur verecek tarzda bir mimariye sahip. Hacımemiş Mahallesi’ndeki taş evleri seyrederek dolaşırken, alışveriş yapmayı seviyorsanız antika dükkanlarını ve butikleri gezebilir, kendinize hoşunuza giden eşyalar alırken sevdiklerinize de hediye olarak götürebilirsiniz. Hacı Memiş Mahallesi’ne giderseniz burada bulunan Alaçatı Dutlu Kahve’de mutlaka bir dinlenme kahvesi için.

Alaçatı’ya gitmeye karar verirseniz, İzmir’e en uygun uçak biletini almak için www.ucakbileti.com web sitesini ziyaret etmeyi unutmayın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.