site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Deniz Kuaför’de % 25 İndirim Zamanı

Deniz Kuaför’de % 25 İndirim Zamanı
29.04.2014
A+
A-

kuafor-deniz (3)

Nezih salonu ve güler yüzlü personeliyle kaliteli hizmeti amaç edinen Bayan Kuaförü Deniz Vedat Koçak, özel günlerde de müşterilerine özel indirim fırsatları sunuyor.

Selçuk’un en elit bayan kuaförlerinden biri olan Kuaför Deniz hizmet alanında sınır tanımıyor. Güler yüzlü personeli ve hizmetleri ile kısa sürede Selçuklu bayanların vazgeçilmez adresi olan Kuaför Deniz herkesime hizmet vermek adına fiyatlarında % 25 oranında indirime gitti.

Yapılan bu indirim ile ilgili görüşlerini aldığımız Kuaför Deniz’in işletmecisi Vedat Koçak şunları söyledi; ‘‘Son günlerde gelen müşterilerimizden ve Selçuklu bayanlardan fiyatlarımızın iyileştirilmesi yönünde yoğun talep aldık. Bizlerde ilçemizde bulunan her tabakaya hizmet vermek adına Boya, Röfle, Topuz, Makyaj ve Gelin Başı yapımında fiyatlarımızı % 25 oranında indirdik. Daha kampanyamızın ilk günlerinde sağolsun Selçuklu Bayanlar işyerimize çok yoğun ilgi gösteriyorlar. Gelen müşterilerimiz memnuniyetini başka arkadaşlarına da anlatıyor. Bu da bizim vermiş olduğumuz kaliteli hizmetin en büyük göstergesi. Bunun yanı sıra kullandığımız malzemeler son teknoloji ürünü malzemeler. Önceki yıllarla kıyasladığımızda saç modellerinde ve kullanılan malzemelerde çok farklılıklar var. Her geçen gün sektör yenilenmeye devam ediyor. Kuaförler günümüzde kullandıkları malzemeler konusunda bilinçlenmeye başladı. Çünkü kullanılan ucuz ve kalitesiz ürünler hem saçlara hem de sağlığa zarar verebiliyor. Bu yüzden malzemeler konusunda kuaförler kadar bayanların da hassas davranması gerekir. Zaten bazı bayanlar bu konuda çok bilinçli. Gittikleri kuaförde öncelikle hijyene ve kullanılan malzemelere bakıyor. Bayanlar sektörde yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyor. Saç renklerini günün modasına göre değiştiriyorlar. Ayrıca kesimlerde modern modeller tercih edilirken daha çok uzun ve katlı kesimler tercih ediliyor. Saç modelleri kesinlikle kişinin yüzüne yakışacak şekilde yapılmalı. Ayrıca kesim tekniği de çok önemli. Çünkü yanlış bir teknikle yapılan kesim saç tellerine zarar vereceği gibi saçın geç uzamasına sebep oluyor. Saç bakımında yaz ve kış mevsiminde uygulanan yöntemler birbirinden oldukça farklı.

Selçuk Haber vasıtasıyla tüm Selçuklu bayanları işyerimize bekliyoruz. Bayanlarımızı salonumuzda görmek bizleri mutlu edecektir’’ dedi.

Kuaför Deniz Vedat Koçak Selçuk’ta Atatürk Mahallesi 1029 sokakta, Belediye Kreşi yanında hizmet veriyor. İrtibat Tel: 0 232 892 30 60 – 0 554 600 61 21

kuafor-deniz (1)

kuafor-deniz (2)

kuafor-deniz (4)

kuafor-deniz (5)

kuafor-deniz (7)

kuafor-deniz (8)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.