site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Damperi Açılan Kamyon Dehşet Saçtı

Damperi Açılan Kamyon Dehşet Saçtı
04.05.2015
A+
A-

selcukta-kaza (1)

İzmir-Aydın karayolu üzerinde gerçekleşen kazada büyük bir facianın eşiğinden dönüldü. Hüseyin Köprüalan (64) yönetimindeki 09 SE 280 plakalı kamyonun damperinin açık unutulması kazayı da beraberinde getirdi. Yol güzergahında bulunan mobese kamera direğine hızla çarpan damper, kamyonun ters dönerek savrulmasına sebep oldu. O sırada karşı yönden gelen Cafer Özgün (55) yönetimindeki 18 EA 001 plakalı aracın üzerine düşen demir direk, minibüse saplandı. Özel bir tur şirketine ait olan minibüsün içinde bir çok yabancı turistin bulunması ise büyük paniğe sebep oldu.

Gerçekleşen kazada kamyon şoförünün yanında oturan Ali Yaşlı (49) elinden yaralanırken, diğer şoför ve yolcular, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Hayretlere düşüren bu kaza büyük bir maddi kayba yol açarken, her hangi bir can kaybının yaşanmaması ise vatandaşları rahatlattı. Kazanın etkisi ile şok geçiren yabancı turistler farklı bir araç ile olay yerinden uzaklaştırılırken, kamyon şoförü Hüseyin Köprüalan ise ifadesi alınmak üzere emniyet ekipleri tarafından karakola götürüldü.

kaza2 (2)

selcukta-kaza (3)

selcukta-kaza (4)

YORUMLAR
  1. UYAR KUCUK dedi ki:

    SÜPER BİR HIZLI HABERCİLİK TEBRİK EDERİM SİZİ DAİMA BÖYLE hızlı VE TEK Habercilik yakışır size. KAZADAN 10 DAKİKA SONRA HABER SİTEDE OLDU.