site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Dalgıç’tan yörüklere ziyaret

Dalgıç’tan yörüklere ziyaret
22.10.2015
A+
A-

Dalgıçtan yörüklere ziyaret

MHP Milletvekili adayı Halit Dalgıç, köy ziyaretlerine Ahmetli ile devam etti. Ahmetli’de mevlide katılıp, Yörüklerle keşkek yiyen Dalgıç, kahvehaneleri dolaşıp vatandaşlardan destek istedi

Torbalılı genç milletvekili adayı Halit Dalgıç durmak bilmiyor. Seçim startı verdiği günden bu yana Torbalı’yı karış karış gezen Dalgıç, 1 Kasım’a kadar toplumun her kesimi ile kucaklaşmayı hedefliyor. Çalışkanlığı ile göz dolduran genç aday, köy ziyaretleri kapsamında önceki gün de Ahmetli’yi ziyaret etti. Önce şehitlerimiz için okutulan mevlide katılan Dalgıç, burada köylülerle beraber keşkek yiyip, şehitlerimizin ruhuna Fatiha okudu. Dalgıç, imece usulü yemek yapan köylü kadınlarla da bir süre sohbet edip, gösterdikleri duyarlılıktan dolayı tebrik etti. Dalgıç’a Ahmetlili köylülerin de ilgisi yoğun oldu.

GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Ahmetli’nin gençleriyle bir araya gelen Halit Dalgıç, “Bende sizin aranızda yetişmiş genç bir milletvekili adayıyım. Gençlerimizin önünü açmak, Ankara’ya seslerini duyurmak için bu yola çıktım. Gençlerimizin sorunlarını Ankara’ya taşımak, TBMM kürsüsünden duyurmak için aday oldum. 1 Kasım’da da en büyük desteği sizin gibi gençlerden bekliyorum. Çünkü memleket yönetiminde gençlerin de yer alması gerektiğini düşünüyorum” şeklinde konuşarak seçimlerde destek istedi.

YÖRÜKLERDEN DESTEK İSTEDİ

Köyde esnaf ve kahvehaneleri dolaşarak vatandaşlardan destek isteyen Halit Dalgıç, köy ziyaretini Yörük Derneği ile tamamladı. Dernek binasında Yörük vatandaşlarla bir araya gelen Dalgıç, “Ahmetli’deki Yörük Derneğimizin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Bu topraklarda binlerce yıldır var olan bir kültürü, geleneği ayakta tutmaya, gelecek nesillere aktarmaya çalışıyorlar. Yörük kültürü Türklerin milli unsurlarındandır. Bu milli kültürü ayakta tutmak bizim görev ve sorumluluğumuzdur. Bu konuda bizim de üzerimize düşen bir şey varsa seve seve yapmaya hazırız” dedi.

“ORTAK KAYGILARIMIZ VAR”

MHP iktidarının Yörük vatandaşların oylarına talip olduğunu belirten genç milletvekili adayı Halit Dalgıç, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak Yörük vatandaşlarımızla ortak kaygılar taşıyoruz. Bizler de bu topraklarda geleneklerin, göreneklerin yaşatılması, ayakta tutulması ve bizden sonraki nesillere aktarılması için mücadele veriyoruz. Bu anlamda 1 Kasım seçimlerinde Yörük vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.