site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Dalgıç’tan Bürokrat ziyareti

Dalgıç’tan Bürokrat ziyareti
08.10.2015
A+
A-

ilce-milli-egitim

MHP İzmir 1.Bölge Milletvekili adayı Torbalılı Halit Dalgıç, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bir ziyaret gerçekleştirerek ilçedeki sorun ve sıkıntıları gündeme taşıdı.

1 Kasım seçimleri öncesinde aktif çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken MHP İzmir 1.Bölge Milletvekili adayı Halit Dalgıç, ilçedeki bürokratları da unutmadı. Genç aday, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinde Torbalı’da bu alanlarda yaşanan sorun ve sıkıntıları masaya yatırdı. Bürokraside yaşanan sorunları gündeme getiren Dalgıç, Milliyetçi Hareket Partisi’nin çözüm önerilerini paylaştı. Dalgıç, bürokrasideki sorunların çözümünün tepeden başlaması gerektiğini dile getirdi.

ÖNCELİĞİ EĞİTİME VERDİ

Bürokrasideki ilk ziyaretini İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ayıran Dalgıç, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak eğitim ve öğretime en fazla değer veren siyasi partiyiz. Bu nedenle de bürokrasi ziyaretimize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze gerçekleştirdik. Bizleri kabul eden ve misafirperver bir şekilde ağırlayan Milli Eğitim Müdürümüz sayın Cafer Tosun’a teşekkürlerimizi iletiyoruz. 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılının tüm eğitim camiamıza ve hayattaki en değerli varlıklarımız olan çocuklarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Eğitim ve Öğretim yılı maalesef bu yıl da sorunlar ve sıkıntılar ile başladı. Torbalı’da yaklaşık 35 bin öğrenci eğitim görüyor. Bunun yanında yaklaşık 600 Suriyeli öğrenci bu yıl okula başladı. Tüm bu rakamlara karşın ilçedeki okul sayısı ise yetersiz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak eğitimin her kademesinde müfredatın milli ve çağın gereklerine uygun bir şekilde planlandığı ve uygulandığı bir eğitim modelini savunuyoruz. MHP iktidarın başta Torbalı olmak üzere tüm Türkiye’de okullaşma oranının hızla artacağının sözünü veriyoruz. Öğretmen açığını gidermek için 40 bini Şubat ayında olmak üzere 120 bin öğretmen atanacaktır. Öğretmenlerin ek göstergelerini 3600’e çıkaracağız ve her öğrenciye öğrenim süresince 10 bin lira kadar Yüksek öğrenim kuponu vereceğiz” şeklinde konuştu. Dalgıç’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, eğitim alanındaki faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

DALGIÇ: TOPRAK ANALİZ LABORATUVARI YAPACAĞIZ

Torbalılı milletvekili adayı Halit Dalgıç’ın ikinci durağı ise Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü oldu. Dalgıç’ı makamında ağırlayan müdür Hakan Karakaya, bölgedeki tarımsal faaliyetler hakkında Halit Dalgıç’a bilgi verdi. Torbalı’nın en büyük ihtiyaçlarından birinin de toprak analiz laboratuarı olduğunu belirten Halit Dalgıç, “Tarımın en yaygın olduğu ilçelerden biri olan Torbalı’da devlete ait bir toprak analiz laboratuarının olmaması büyük eksiklik. Bir diğer eksiklik de uzman kadronun yetersizliği. Tarımın en fazla gelişime açık olduğu bölgemizde Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlükleri yüzde 17 gibi oldukça düşük bir norm kadro ortalaması ile görev yapmaya çalışıyorlar. Çiftçilerimizi yönlendirecek ve bilgilendirecek bu denli hayati öneme sahip bir kurumda yaşanan kadro eksikliği mevcut hükümetin tarıma verdiği değeri ortaya koyuyor. MHP iktidarında doğru tarım politikaları ile bölgesel kalkınmayı sağlayacak, çiftçimizin, köylümüzün hak ettiği değere ulaşmasını sağlayacağız. Tarımsal giderlerden ÖTV ve KDV kaldırılacak, mazot 1 Lira 75 Kuruş olacaktır. Üretim ve Pazarlamada güçlü bir örgüt için üretici birlikleri etkin hale getirilecek, Et ve sütte garanti fiyat uygulamasına geçilecektir.” şeklinde konuştu.

“TERÖRÜ BİTİRECEK TEK PARTİ MHP’DİR”

Bir sonraki durağı İlçe Emniyet Müdürlüğü olan Halit Dalgıç, “Son günlerde ülkemizde yaşanan terör olayları hepimizin canını acıtıyor. Askerimize ve polisimize Allah zeval vermesin, dualarımız onlarla. Milliyetçi Hareket Partisi olarak asayiş ve güvenlik konularına ayrı bir önem veriyoruz. Türkiye’de terörü bitirebilecek tek parti Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Bu anlamda İlçe Emniyet Müdürlüğümüze bir nezaket ziyareti gerçekleştirdik. Yoğun iş tempolarına rağmen bizlere vakit ayıran, misafirperver bir şekilde ağırlayan tüm emniyet güçlerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz” şeklinde konuşarak sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.