site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Dalgıç’a ilgi artıyor

Dalgıç’a ilgi artıyor
24.05.2015
A+
A-

HALİTDALGIC-YENIKOYT (2)

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Halit Dalgıç, yaptığı ziyaretlerde daha büyük bir ilgi ile karşılanmaya başladı. Dalgıç, siyasette genç bir sima olmasıyla birlikte şehir merkezlerinde olduğu gibi kırsal kesimdeki yerleşim alanlarında da büyük bir ilgi ile karşılanıyor

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Halit Dalgıç, ziyaretlerine son hız devam ediyor. İzmir’de yaşayan vatandaşların artan ilgisiyle birlikte Dalgıç, şehir merkezinde olduğu kadar kırsal kesimdeki yerleşim alanlarında da büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Dalgıç, önceki gün gerçekleştirmiş olduğu Yeniköy Mahallesi ziyaretinde vatandaşlarla bir araya geldi ve sorunlarını dinledi.

SANAYİDE DEV KAHVALTI

Önceki gün gerçekleştirdiği programında Ayrancılar Sanayi’sindeki esnaf ile bir araya gelen Halit Dalgıç, büyük bir kahvaltı düzenledi. Düzenlenen kahvaltıya Ayrancılar Sanayisindeki bütün esnaflar katılım gösterdi. Kahvaltıyla birlikte Ayrancılar sanayisinin sorunlarını dinleyen Dalgıç, yüksek vergilerden dolayı sıkıntı çeken esnafların rahatlatılacağını da vurguladı. Gerçekleştirilen büyük kahvaltı ile güzel kareler ortaya çıktı.

YENİKÖY DALGIÇ İLE YÜRÜYOR

Geçtiğimiz günlerde Yeniköy Mahallesi’ne giden MHP’li genç Milletvekili Adayı Halit Dalgıç, Yeniköylünün sorunlarını dinlemekle birlikte çok büyük bir kalabalık ile karşılandı. Çiftçilikle geçimini sağlayan Yeniköy sakinleri, mazot ve gübre fiyatlarının yüksek olduğunu ve ürettikleri malın masrafları bile zor karşıladığını ifade etti. Bu konuşma üzerine Dalgıç, “İktidar olduğumuzda öncelikle mazotun litre fiyatı 1 lira 75 kuruşa düşürülecek. Bununla birlikte mazot, gübre ve yem üzerindeki vergiler kaldırılacak. Hepsinden önemlisi sulamada ve tarım işletmelerinde kullanılan elektrikten KDV alınmayacak. Ayrıca kayıp kaçak bedeli gibi birçok kesinti elektrik faturalarına yansıtılmayacak. Bu şekilde tarımın vazgeçilmezi ve kullanımı şart olan faktörleri çiftçimiz rahatça kullanabilecek ve köylümüz ürettikleri maldan elde ettiği gelirin faydasını görebilecek” şeklinde konuştu.

HALİTDALGIC-YENIKOYT (1)

HALİTDALGIC-YENIKOYT (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.