site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Dalgıç, Torbalı ve Selçuk’a çıkarma yaptı

Dalgıç, Torbalı ve Selçuk’a çıkarma yaptı
02.05.2015
A+
A-

halit-dalgic (7)

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Halit Dalgıç, önceki gün Torbalı ve Selçuk ilçelerinde aday çıkarmasında bulundu. Grup Başkan Vekili Oktay Vural ve diğer vekil adayları ile gerçekleştirilen çıkarmada Dalgıç, esnafın, sanayinin ve köylünün sorunlarını dinledi

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Halit Dalgıç, 7 Haziran seçimlerinin adım adım yaklaşmasıyla birlikte çalışmalarını hızlandırdı. Genç aday Dalgıç, önceki gün Torbalı ve Selçuk’taki aday çıkarmalarına katıldı. Grup Başkan Vekili Oktay Vural ve diğer Milletvekili Adayları ile birlikte çalışma gerçekleştiren Dalgıç, önce Torbalı’daki esnafın ve pazaryerindeki vatandaşın sorunlarını dinledi. Saat 16.00’da Selçuk’a yola çıkan MHP’li vekil adayları, Selçuk’ta yoğun bir ilgiyle karşılandı. Selçuk İlçe Teşkilatı’nın da iyi bir organizasyon yapmasıyla beraber dev bir konvoy halinde Selçuklular Milletvekili Adaylarınca selamlandı. Selçuk İlçe Teşkilatı önünde bir araya gelinmesi ardından ilçedeki merkez ve sanayi esnafının sorunları dinlendi. Daha sonra Dalgıç, diğer adaylarla birlikte mahalle ye dönüşen köylere, sırasıyla Acarlar, Gökçealan, Havutçulu, Çamlık ve Belevi Mahallelerinde vatandaşların istekleri ve sıkıntıları üzerine fikir yürüttü.

TORBALI, DALGIÇ’A GÜVENİYOR

Torbalı’da Perşembe günleri kapalı pazaryerinde kurulan halk pazarında Halit Dalgıç, ilçe sakinlerinin olumlu yorumlarıyla karşılaştı. Genç bir adayın Milliyetçi Hareket Partisi’nde olmasının umut verici olduğunu ifade eden Torbalı sakinleri, “Torbalı’dan genç bir adayımızın çıkmasıyla birlikte geleceğimizden biraz daha umutlandık. Genç Milletvekili Adayımıza başarılı olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

200 ARAÇLIK DEV KONVOY

Torbalı’daki programın ardından Selçuk ilçesine yola çıkıldı. Selçuk İlçe Teşkilatı’nın yaptığı organizasyon ile yaklaşık 200 araç MHP konvoyuna eşlik etti. Dev konvoy ile birlikte Selçuklular, MHP İzmir 1. Bölge’deki Milletvekili Adaylarını, özel bir şekilde selamladı. İlçe merkezinde yapılan konvoyun ardından Selçuk İlçe Teşkilatı önünde bir araya gelindi.

EFES SANAYİ SİTESİ’NİN SORUNLARI ELE ALINDI

Dalgıç, Selçuk İlçe Teşkilatı önünde partilileriyle bir araya gelip sohbet ettikten sonra esnaf ziyaretine çıktı. Esnafın ve vatandaşın sıkıntılarını ele alan Dalgıç, Efes Sanayi Sitesi’ndeki sanayi esnafıyla kucaklaştı. Efes Sanayi Sitesi esnafının sorunlarıyla ilgilenen Dalgıç hakkında Selçuk esnafı, genç adaya başarılı olacağını ifade etti.

GÖKÇEALAN TAŞ OCAĞI İSTEMİYOR

Efes Sanayi Sitesi’ndeki esnaf ziyaretinin ardından yeni yasayla birlikte mahalleye dönüşen köylere gidildi. Dalgıç ve diğer vekil adayları Gökçealan sakinlerinin sorunlarını dinlediler. Medyada geniş yankı bulan Gökçealan’da ki taş ocağı mevzusu hakkında Halit Dalgıç, “Gökçealan sakinleri, haklı olarak bu yerleşimdeki güzel ve doğal dokunun bozulmasını istememektedirler. Gökçealan sakinlerinin, bu hususta haklı olduklarına inanıyor ve kendilerine destek olduğu belirtiyorum” dedi.

“SOLUNUM HASTALIKLARI TESİSİ İÇİN UYGUN BİR ALAN”

Gökçealan’daki sorunları dinlemesi ardından genç vekil adayı Dalgıç, Çamlık Mahallesi sakinlerinin isteklerini ve sıkıntılarını tespit etti. Çamlık Mahallesi sakinleri, “Mahallemizde çam ağaçları ekili birçok alan bulunuyor. Bu alanların içerisine güzel bir Solunum Hastalıkları Rehabilite Merkezi yapılabilir. Ayrıca mahallemizde 3. Dereceden sit alanı olmak üzere geniş bir yer bulunmaktadır. Buranın doğanın dokusunu bozmadan doğru bir şekilde değerlendirilmesini istiyoruz. Hepsinden önemlisi Çamlık Mahallesinde Kurucu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün evi bulunmaktadır. Bu evin restore edilmesini istiyoruz. Bununla birlikte mahallemizin önünden geçen karayolunun yokuş olması sebebiyle her yıl 300’den fazla kaza meydana geliyor. Bu yolun düzenlenmesini sizlerden rica etmekteyiz” şeklinde konuştular. Çamlık sakinlerinin istekleri üzerine Dalgıç, “Bu sorunlara akılcı bir çözüm getirmek ve potansiyelleri değerlendirmek için çalışacağım. Geleceğe yapılacak olan her yatırım ülkemize olan yatırımdır. Bu nedenle geleceğe yapılan yatırımlardan geri durulmamalıdır” dedi.

halit-dalgic (1)

halit-dalgic (4)

halit-dalgic (6)

halit-dalgic (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.