site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Dalgıç, Torbalı esnafını ziyaret etti

Dalgıç, Torbalı esnafını ziyaret etti
22.05.2015
A+
A-

3

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Halit Dalgıç, önceki gün Torbalı’daki programında ilçe esnafını ziyaret etti. Genç aday Dalgıç, büyük bir ilgi ile karşılandı

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Halit Dalgıç, önceki gün Torbalı’daydı. Torbalı’daki programı kapsamında ilçe esnafını ve vatandaşları ziyaret eden Dalgıç, ilk önce MHP İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. İlçe Başkanlığını ziyaret etmesi ardından Dalgıç, bütün esnafların birer birer ellerini sıktı. Bununla birlikte esnafın sorunlarını dinledi.

“YENİ ESNAFA 5 YILLIK AVANTAJ”

Torbalı’daki esnaflara ziyaret gerçekleştiren Dalgıç, esnafın yüksek vergilerden dert yanması üzerine şu şekilde konuştu: “Günümüzde çırak bulmak oldukça zor bir konu oldu. Ancak bizler çıraklık eğitimi ve mesleki eğitimi destekleyerek birçok esnaf ve sanatkârımızın bu husus üzerindeki sorunlarını çözmeyi amaçlamaktayız. Bununla birlikte tüm esnafların finansal borçlanması yeniden yapılandırılacak. Yeni işyeri açan esnafımıza ise 5 yıl süreyle vergi ve prim avantajı sağlanacak. Bu şekilde esnafımızın sırtındaki borç yükünü de hafifletmiş olacağız”

“TARIMDAKİ ELEKTRİKTEN KDV ALINMAYACAK”

Tarımın önemli bir geçim kaynağı olduğu Torbalı’da çiftçilerin de sorunlarını dinleyen Dalgıç, tarımdaki sorunun çözüleceğine dikkat çekti. Çiftçilerin sorularını yanıtlayan genç aday Dalgıç, “Öncelikle mazotun litre fiyatı 1 lira 75 kuruşa düşürülecek. Bununla birlikte iktidar olduğumuzda mazot, gübre ve yem üzerindeki vergiler kaldırılacak. Hepsinden önemlisi sulamada ve tarım işletmelerinde kullanılan elektrikten KDV alınmayacak. Ayrıca kayıp kaçak bedeli gibi birçok kesinti elektrik faturalarına yansıtılmayacak. Bu şekilde tarımın vazgeçilmezi ve kullanımı şart olan faktörleri çiftçimiz rahatça kullanabilecek” diyerek cümlelerini noktaladı.

2

4

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.