site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Dalgıç, Konakkaleliler Kıraathanesi’nde toplantı yaptı

Dalgıç, Konakkaleliler Kıraathanesi’nde toplantı yaptı
26.05.2015
A+
A-

Dalgıç-Konakkaleliler-Kıraathanesinde-toplantı-yaptı (2)

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Halit Dalgıç, önceki gün gerçekleştirdiği program kapsamında önce İZKEF’teki toplantıya katıldı. Ardından Ayrancılar’daki Konakkaleliler Kıraathanesi’nde saat 20:30’daki toplantıda enflasyon ve asgari ücrete değindi

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Halit Dalgıç, önceki gün İZKEF’teki toplantıda İzmirlilerin sorunlarını dinledi. İzmirlilerin sorunlarını dinleyip, görüşlerini alması ardından Dalgıç Torbalı Ayrancılar’daki Konakkaleliler Kıraathanesi’nde saat 20:30’da vatandaşlarla buluştu. Genç aday Dalgıç, kıraathanede gerçekleştirdiği toplantıda enflasyonun yüksek olduğunu, asgari ücretin artırılması gerektiğini ve hükümetin belirli bir zümreyi zenginleştirerek vatandaşların hızla fakirleştiğini ifade etti.

“TOPLUM GİDEREK FAKİRLEŞİYOR”

Ayrancılar’da Konakkaleliler Kıraathanesi’ndeki yaptığı toplantıda genç aday Dalgıç, ekonomi hakkında önemli konulara değindi. Birçok vatandaşın borçlandırılarak ve ekonomik bunalım içine sokularak ülkenin istikbalini düşündürtmeyecek duruma getirildiğini vurgulayan Halit Dalgıç, “Günümüzde büyük bir ekonomik bunalım kendisini iyice hissettirmiş bulunmaktadır. Hükümetin politikaları kapsamında belirli bir zümre hızla zenginleşirken toplumumuz giderek fakirleşmektedir. Bankalara olan borçlar ile birlikte büyük bir bunalım içine giren vatandaş, ülkenin geleceğini düşünemeyecek duruma getirilmiştir. Toplumumuzun “Memleket nereye gidiyor” sorusunu sormaması için bir korku imparatorluğu kurulmuş ve herkes hususi olarak borçlandırılmak üzere yalnızca kendi derdini düşünecek duruma getirilmiştir” dedi.

“ASGARİ ÜCRETİ ARTIRACAĞIZ”

Konakkaleliler Kıraathanesi’nde sözlerine şu şekilde devam eden Dalgıç, “Ülkemizde hukuk ve adalete olan güven azalmıştır. İnsanlarımız sürekli bir huzursuzluk içerisinde yarından endişe duyarak yaşamaktadır. Vatandaşımızın ve gençlerimizin rahat etmesi için emeğinin hakkını alabilmesi için iktidar olduğumuzda asgari ücret net 1400 liraya yükseltilecektir. Girişimcilerimize teşvikler yapılarak ülkemizde yeniden üretim artırılacak ve ekonomimiz bu yöntemle güçlendirilerek refah artırılmış olacak. Yeni işyeri açan esnafımıza vergilerde kolaylık getirilecek ve 5 yıl süreyle vergi ve prim üzerinde kendilerine avantaj sağlanmış olacak. Bununla birlikte bütün esnaflarımızın finansal borcu yeniden yapılandırılacak bu şekilde ekonominin önemli bir unsuru olan esnafımızın yükü büyük ölçüde azaltılacaktır” şeklinde konuştu.

Dalgıç-Konakkaleliler-Kıraathanesinde-toplantı-yaptı (1)

Dalgıç-Konakkaleliler-Kıraathanesinde-toplantı-yaptı (3)

Dalgıç-Konakkaleliler-Kıraathanesinde-toplantı-yaptı (4)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.