site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Cumhuriyete Bağlılık ve Ata’ya Saygı Etkinliklerinde Buluşalım

Cumhuriyete Bağlılık ve Ata’ya Saygı Etkinliklerinde Buluşalım
27.10.2012
A+
A-

Selçuk Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile birlikte “Cumhuriyete Bağlılık ve Ata’ya Saygı” etkinlikleri düzenleyecek.  “Cumhuriyete Bağlılık ve Ata’ya Saygı” etkinliklerikapsamında sevilen sanatçıların sahne alacağı konserlerin yanı sıra birçok etkinlik yer alacak.

Etkinliklerin ilk günü olan 29 Ekim Pazartesi günü saat 18.00’de İstasyon Meydanı’nda tüm Selçukluların katılacağı bir Fener Alayı düzenlenecek.  Ardından Cumhuriyet’in TBMM’de ilan edildiği saat olan 20.30’da Havai Fişek gösterileri gerçekleştirilecek. İlk gün kutlamaları saat 21.30’da Pazar yerinde Türk Halk Müziği’nin sevilen sesi Hüseyin Turan’ın vereceği konserle sona erecek.

“Cumhuriyete Bağlılık ve Ata’ya Saygı” etkinliklerinin ikinci günü olan 30 Ekim Salı günü ise saat 20.00’de Pazar yerinde ilk olarak Tepecik Senfoni orkestrası sahne alacak. Ardından da Balkan müziğinin sevilen sesi Suzan Kardeş bir birinden güzel şarkıları ile kutlamalara renk katacak.

Etkinliklerin 3. Günü olan 31 Ekim Çarşamba günü saat 20.00’de yine Pazar yerinde özellikle gençlerin beğeniyle dinlediği Marsis gurubunun konseri olacak.

Etkinliklerin 4. Günü olan 1 Kasım Perşembe günü ise saat 20:00’de Pazar yerinde Selçuk’un emektar müzisyenlerinden oluşan 70’ler Orkestrası bir konser vererek Selçuklulara nostalji dolu anlar yaşatacak.  70’ler Orkestrası’nın ardındansa saat 21.00’de gençler arasında oldukça popüler olan Gripin gurubu sahne alacak.

“Cumhuriyete Bağlılık ve Ata’ya Saygı Etkinlikleri” kapsamında 3 Kasım Cumartesi günü ise binlerce Selçuklu Anıtkabir’e gitmek otobüslerle ve trenlerle yola çıkacak. 4 Kasım günü Anıtkabir’e çıkacak olan genç, yaşlı, kadın, erkek binlerce Selçuklu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyete olan bağlılığını bir kez daha gözler önüne serecek.

“Cumhuriyete Bağlılık ve Ata’ya Saygı”etkinliklerinde son olarak 10 Kasım Cumartesi günü saat 20.00’de Atatürk’ü yitirişimizin 74. Yılı nedeniyle Selçuk Belediyesi Korosu Selçuk Belediye Tiyatro Salonunda bir konser verecek.

Ayrıca “Cumhuriyete Bağlılık ve Ata’ya Saygı Etkinlikleri” kapsamında 29 Ekim 2012 Pazartesi gününden itibaren Kent Belleği Merkezi 3. Kat Sergi Salonu’nda Başöğretmen Cemal Özkaynak Anı evi kurucusu Kolleksiyoner Şükrü Özkaynak’ın koleksiyonundaki fotoğraflardan oluşan “29 Ekimlerde Selçuk” isimli eski 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı fotoğrafları sergisi yer alacak.

YORUMLAR
  1. isabeyli... dedi ki:

    cumhuriyetimize sahip çıkmak ve Ataya bağlılığımızı sonuna kadar göstermek amacıyla katıldığımız fener alayı yürüyüşü gerçekten Selçuk’a yakışır oldu.ancak yürüyüşte benim gibi başka partilerden bir çok insanında bulunduğu görüldüğü halde Chp adına atılan abuk subuk sloganlar saçmalığın daniskasıydı.netice de bu CUMHURİYETİMİZ için yapılan bir yürüyüştü. Chplilerin her şeyden kendilerine paye çıkarmaya çalışmaları ve yürüyüş esnasında cılız seslerle diğer muhalif partiler aleyhine zavallıca sloganlar atmaya çalışmaları halen içinden çıkamadıkları vahim ve aciz durumun en büyük mutlak göstergesiydi.CUMHURİYET HEPİMİZİN,ATATÜRK HEPİMİZİN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE….