site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Cumhurbaşkanı Ak Parti’ye oy istedi! 400 milletvekili lazım

Cumhurbaşkanı Ak Parti’ye oy istedi! 400 milletvekili lazım
07.02.2015
A+
A-

oyyyy_1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilk kez Ak Parti’ye oy istedi. Seçimlerde 400 milletvekili çıkarılması için destek isteyen Erdoğan’ın bu sözleri çok konuşulacak. İşte Erdoğan’ın Bursa’daki törende yaptığı konuşmanın detayları:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilk kez Ak Parti’ye oy istedi. Seçimlerde 400 milletvekili çıkarılması için destek isteyen Erdoğan’ın bu sözleri çok konuşulacak. İşte Erdoğan’ın Bursa’daki törende yaptığı konuşmanın detayları:

Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘Bugün burada toplam 368 trilyon lire olan hizmeti Bursa’mıza kazandırıyoruz. Resmi açılışlarını yapıyoruz. Açılışını yaptığımız eserlerin ülkemize, Bursa’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Bunlar arasında 51 trilyonluk bir yatırımla kazandırılan 304 derslik Halk Eğitim Merkezi binası 176 toplu konut, et ve süt işletme tesisleri, aile hekimliği binası var. Ayrıca Uludağ Üniversite’miz 15 trilyonluk yatırımla yeni bir bina inşaa etti. Tüm bu eserlerin açılışını resmen burada yapıyoruz. Uludağ’daki oteller bölgesine 110 trilyonluk bir yatırımla teleferik hattı kurdu Büyükşehir Belediyemiz.

BAŞKANLIK SİSTEMİ İÇİN 400 MİLLETVEKİLİ VERMEMİZ LAZIM

Bununla yetinmiyoruz her kesimden insanımızla milletin sarayında Ankara’da milletin evinde toplantılarla bir araya geliyoruz. Hasbihal ediyoruz. Onunla da kalmıyor her fırsatta şehirlerimizi ziyaret ediyoruz vatandaşlarımızla buluşup hasret gideriyoruz. Bursa, Cumhurbaşkanı olarak 7. teşekkür ziyaretinde bulunduğum açılışlar yaptığım şehir. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’nın bu tutumundan rahatsız olanlar var. Geçenlerde bir milletvekili YSK’ya müracaat etmiş, Cumhurbaşkanı seçimlere kadar meydanlara çıkmasın YSK da bunu reddetmiş. Diyor ki Cumhurbaşkanı siyaset yapıyor. Ben sadece istikbale yönelik kararlarımı söylüyorum. 7 Haziran’da seçim var. 7 Haziran seçimlerinde biz yeni Türkiye istiyorsak, yeni Anayasa diyorsak 400 milletvekili vermemiz lazım, Başkanlık sistemi istiyorsak 400 milletvekili vermemiz lazım ki bu gerçekleşsin. Çözüm sürecinisi istiyorsak gümbür gümbür iktidarda olan parti bunu gerçekleştirsin. Türkiye artık çok daha güçlü bir şekilde geleceğe yürümektedir.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    tarafsızlık konusunda şeref ve namus üzerine bir yeminleri var galiba cumhurbaşkanlarının

  2. selcuklu dedi ki:

    Oyu akp ye değilde chp ye istemiştir onların hükümet Sözcüsü öyle dedi parti adı söylemedi biz de yedik

  3. Anonim dedi ki:

    bu yapılanlar açık açık yasaları çiğnemektir. nerde kaldı edilen yeminler, nerde kaldı cumhurbaşkanlığının tarafsızlığı