site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Cumhur İttifakı’nın İzmir ayağında flaş değişiklik!

Cumhur İttifakı’nın İzmir ayağında flaş değişiklik!
16.02.2019
A+
A-

AK Parti ve MHP’den oluşan Cumhur İttifakı İzmir özelindeki belediye meclis üyeliği listelerini birlikte hazırlayacak. Başkan adayları noktasındaki paylaşımın ardından her iki partinin kendi listelerini hazırlayacağı duyurulmuştu. Gelinen aşamada bu düşünceden vazgeçildiği belirtildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile AK Parti’nin yer aldığı Cumhur İttifakı’nın İzmir’de oluşturacağı belediye meclis üyeliği listelerinde flaş bir değişikliğe gidildi.

Büyükşehir ve 25 ilçe belediye başkan adaylığı noktasında iktidar partisinin temsilcilerini destekleyecek olan MHP, 5 ilçede ise AK Parti’nin katkısını bekleyecek.

Başkan adaylıklarının belirlenmesinin ardından gelişen süreçte meclis üyeliği noktasında iki parti de kendi listesini oluşturma kararı almıştı.

Fakat kulislere yansıyan bilgilere göre iki parti İzmir genelinde büyükşehir ve ilçelerde tek meclis üyeliği listesiyle seçime girme noktasında refleks gösterecek.

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin konuyla ilgili, “Zannediyorum genel merkezin talimatı o yönde olacak. Biz iki liste çıkacakmış gibi listelerimizi hazırladık, bekliyoruz” şeklinde kısa bir açıklama yaptı.
Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.