site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

“Çözüm”den YGS Öğrencilerine Moral Pikniği

“Çözüm”den YGS Öğrencilerine Moral Pikniği
20.03.2013
A+
A-

cozum-piknik (2)

Özel Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesi öğrencileri Pamucak Segaş Tesisleri piknik alanını şölene çevirdi. Özel Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesi YGS  (Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı) Hazırlık Öğrencileri ile sınav öncesi 6. Geleneksel Pamucak Pikniğinde bir araya geldi.

Özel Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesi öğrencileri ve öğretmenleri YGS öncesinde SEGAŞ Pamucak tesisleri piknik alanında gönüllerince eğlendiler. Özel Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesi öğretmenleri nezaretinde piknik alanını şölene çeviren öğrenciler için hazırlanan mangal partisi ile karınlarını doyuran öğrenciler değişik oyunlarla günün tadını çıkardılar. Pamucak piknik alanından sonra Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesi öğrencileri Efe Köy Entel Köye Karşı filminin de çekildiği Milli Park sınırları içerisindeki tarihi Doğanbey Köyü’ne geçtiler. Köyü keşfeden öğrenciler oradan Söke’ye, Söke’den de Ortaklar Beldesi’nde kokoreç ile günü sonlandırdılar.

Özel Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesi Kurucu Temsilcisi / Kurum Müdürü Hayri PADAK yaptığı açıklamada; “Selçuk Belediyesi Pamucak Tesislerinde pikniğimizi gerçekleştirdik. SEGAŞ tesislerinde çalışan arkadaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.  YGS’ye girecek öğrencilerimiz sınav stresini üzerlerinden atmaları için bu yıl 6.sını düzenlediğimiz piknikle öğrencilerimizin eğlenmesini sağladık. Onlar gönüllerince eğlenerek çok mutlu oldular, onların sevinmesi de bizleri oldukça mutlu etti. Onları bu tempo içerisinde mutlu görmek bizim için çok önemli; çünkü bu hafta sonu YGS’ye girecekler, onları bu kadar mutlu görmek onlara inancımızı kuvvetlendiriyor. Umut ediyoruz ki öğrencilerimiz YGS’de çok önemli başarılara imza atacaktır” dedi.
cozum-piknik (1)

cozum-piknik (3)

cozum-piknik (4)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Cocuklarimiz ne guzelde gezmisler:) emrecim yastik olmusun oyuna katilsaydin daha iyidi yavrucum tamam:)