site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Çocuklar Tehlikeye Aldırış Etmiyor

Çocuklar Tehlikeye Aldırış Etmiyor
21.08.2012
A+
A-

Selçuk Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Aslanlı Havuzu’na ve Cumhuriyet Meydanında bulunan Havuza “Havuza Girmek Tehlikeli ve Yasaktır”  uyarı levhaları astı.

Birçok küçük çocuğun serinlemek amaçlı bu bölgelerde bulunan süs havuzlarına girdiğini ve yüzmeye çalıştığını dile getiren Zabıta Müdürü İbrahim Ahmetçik “ Maalesef çocuklarımız bu havuzlara girerek yüzmeye çalışıyor. Fakat Havuzların aydınlatmasını sağlayan elektrik tesisat kabloları çocuklar için büyük bir tehlike oluşturuyor Belediye olarak bizler bu konuda süs havuzlarına uyarı amaçlı levhalar astık.

Vatandaşlarımızdan da ricamız çocuklarını bu yönde uyarmaları ve çevre esnafında havuza giren çocuklara ikazda bulunmalarını bekliyoruz. Aksi takdirde hiç beklenmedik kötü olaylar ile karşılaşabiliriz” dedi.

YORUMLAR
  1. madem ki söyleceklerim doğru neden susayım.erasmus dedi ki:

    İyide siz ailelerden ve esnaftan duyarlı olmalarını istiyorsunuz, belediyede bir sürü zabıta var.Akşama kadar devletin verdiği arabayla,motorla boş boş gezen,o araçları kendilerine ev servisi olarak kullanan,hiç bir şey yapmamasına rağmen sırf görüntü olsun diye boş boş gezmek için zabıta ofisinde lak lak etmek için kendilerine ekstradan mesai yazan zabıta görevlileri ne iş yapıyor acaba??

  2. A.D dedi ki:

    Sayın zabıta müdürümüz birde şu parklara el atsanız bakımı yapılan sulanan o güzelim çimlerin üstünde maç yapanlar mı koyduğunuz banklarda ellerinde içki şişeleri gece geç vakitlere kadar içip içip yüksek sesle küfürlü konuşmalar halkı rahatsız edenler parklara dadanmışlar.cumhuriyet mahallesi 5057 sokaktaki park buna örnek ilgililerden buna da el atmalarını bekliyoruz.

  3. agzı olan konuşuyor.... madem konuş ozaman dedi ki:

    haaa tabi bütün suç belediyenin. ananın babanın vatandaşın hiç suçu yok. zabıta bu memleketin sarhoşuna esrarcısına ne yapsın. polis ne iş yapar bu memlekette. vatandaş neden gördüğü halde havuza giren çocuklara müdahale etmez. ayakkabıcı arnavut bütün gün 5 karpuzcuyla birlikte aslanlı havuzun etrafında oturuyor. neden havuza giren çocuklara müdahale etmiyorlar. vatandaş her türlü işten mahrum olacak zabıta maaş alıyor devletten diye anasının babasının bakamayıp sokaga salıverdiğinin peşinde koşacak. zabıta görevini yaptıgı zamanlarıda biliyoruz iki aileye ceza yazdıgında belediyenin kapısında yatıp kalkıyor vatandaş.