site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Çocuklar tatilde, Okullar bakımda

Çocuklar tatilde, Okullar bakımda
01.08.2016
A+
A-

Selçuk Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda yaz döneminde eğitim kurumlarında temizlik ve bakım çalışmalarına başladı. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı için okullardaki bakım çalışmalarını başlatan Selçuk Belediyesi, başta kendi kurumları olmak üzere ilçedeki tüm okulların taleplerini yerine getiriyor.

İlçedeki okul yöneticilerinin talepleri doğrultusunda her yıl olduğu gibi bu yıl da harekete geçen Selçuk Belediyesi, Fen ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa sürdürdükleri çalışmalar hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında kendi eğitim kurumları ile birlikte okulların öncelikle boyama ve basit onarımlarının yapılmasının yanı sıra okul bahçesi ve çevresinde çıkan yabani otlar da temizleniyor.

Okullar açılmadan talepleri yerine getirmek istiyoruz

Okul yöneticilerinin talepleri doğrultusunda çalışmalar Selçuk Belediyesi ekipleri, çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak tüm okulları 2016-2017 eğitim öğretim yılına hazır hale getirecek.

Selçuk Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da okulların bakım ve temizliğine önem verdiklerini, bu bağlamda okul yöneticilerinden gelen talepleri her zaman olduğu gibi yerine getirmeye devam edeceklerini kaydeden Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, çocukların sağlıklı koşullarda eğitim alması için tüm olanaklarını seferber ettiklerini söyledi.

Selçuk Belediyesi olarak eğitime her zaman tam destek verdiklerine dikkat çeken Başkan Bakıcı, “Okullarımızın temizlik, bakım ve küçük onarım işleri belediyemiz tarafından talepler doğrultusunda olanaklarımız ölçüsünde yerine getirilmektedir. Ekiplerimiz planlamalar yaparak ihtiyaç duyulan tüm okullarımızı eğitim dönemi açılmadan hazır hale getirme arzusundayız. Çocuklarımızın daha sağlıklı ve daha rahat bir ortamda eğitim almaları bizim için çok önemlidir. Bu nedenle eğitim kurumlarımıza destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

4_TJ3A0929

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.