site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Çocuklar İçin Yeni Parklar

Çocuklar İçin Yeni Parklar
25.10.2014
A+
A-

5104 sokak park yapımı

Selçuk Belediyesi çocukların sağlıklı bir ortamda ve neşe içinde eğitim görmesi için çalışmaya devam ediyor. Cumhuriyet Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan anaokulunun peyzaj düzenlemeleri için Selçuk Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler gerekli düzenlemelere başladı. Anaokulu bahçesinde yapılacak peyzaj çalışmaları kapsamında öncelikle yabancı ot temizliği ve toprak dolgusu yapıldı. Yapılan çalışmaların bitmesinin ardındanan aokulu bahçesinde Selçuk Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından çimlendirme, ağaçlandırma ve oyun parkı yapılacak.

Selçuk Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından, Cumhuriyet Mahallesi 5104. Sokağın sonunda yeşil alan vasfına sahip olan arazide futbol sahası ve oyun parkı yapılması için gerekli alan düzenlemelerine de başlandı. Tüm bunların yanı sıra Park ve Bahçe Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Selçuk’ta halk tarafından sıklıkla kullanılan parklarda da çim yenileme çalışmalarına başladı.

TJ3A0069

YORUMLAR
  1. vatandaş dedi ki:

    Emeği geçen herkese Teşekkürler

  2. Anonim dedi ki:

    Zafer Mah için de yeni parklar bekliyoruz.

  3. Anonim dedi ki:

    Başterzilerin ön tarafında ki kaldırımlar da genişletildi onu da unutmayın bayağı bir değişim var selçukta sonuçta

  4. sedat kantaroğlu dedi ki:

    şirince içinde bir park yapılırsa çok iyi olur çünkü oto parktan başka bir şey yok

    1. ayşe aktuel dedi ki:

      çok doğru bir gözlem. Örneğin Atatürk büstünün arkasındaki otopark çocuk parkı yapılırsa, bu durumdan sadece çocuklar değil anne babalarda mutlu olurlar. Çocuklarını araba altında kalacak korkusundan dizlerinin dibinden ayırmıyorlar. Nasıl bir köy yaşamıysa…

  5. anonim dedi ki:

    Peh peh peh ne büyük işler bunlar yakında selçuk uçacak Bütün işsizler iş bulacak

  6. anonim dedi ki:

    Basın bürosu haber yapmadan sorunda söyleyelim. Fotoğrafta görünen yere İzmir Büyük şehir belediyesi üst geçit yapıyor proje bitti 2016 da burada üst geçit olacak. Biri bizim imar ve fen işlerinden sorumlu başkan yardımcısını uyandırsın.Yada Sayın başkanım siz bu adamı çağırın ne iş yaptığını bi hatırlatın lütfen. Kimse bizi dinlemediği için burada yazmak zorunda kaldım özür diliyorum. bir yıl sonra bozulacak yere oyun alanı yaparsak yazık olur ,saygılarımla.

    1. Anonim dedi ki:

      üst geçit herhalde bütün park alanını kaplayacak olsa olsa bi merdiven bide ayağı olur oda 15-20 metrekare yer kaplar