site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Çınar zeybek ekibi TGRT ‘de

Çınar zeybek ekibi TGRT ‘de
20.08.2015
A+
A-

trgt çınar (4)

Her sene çeşitli TV kanallarının çekim yapmak için geldiği ve çeşitli kanallarda kendinden sıkça söz ettiren Çınar 7 den 77 ye zeybek ekibinin konukları TGRT Haberdi.

TGRT haber de yayınlanacak olan ve Hicabi Karademir tarafından hazırlanan görüntü yönetmenliğini Ertan Erdoğan’ın yaptığı Gelişen Türkiye belgesel çekimleri Çınar Köyünde devam etti. Zeybek ekibi sözcüsü ve Çınar Muhtarı Sebahattin Akyüz Hedeflerinin büyük olduğunu bu ekibi en kısa sürede Türkiye’nin tanıyacağını söyledi. Ekip hocası Hakan Demirci ise bu tür halk oyunu yarışmalarının yaş kategorisinde olduğunu gurubunda 5 ile 60 yaş arası üyelerin bulunduğu köy statülerini içeren yarışmaların kaldırıldığını, bu yüzden hiçbir yarışmada kendilerini gösteremediklerini söyledi. Çekimler sırasında program müdürü Hicabi Karademir Çınar Köyüne hayran kaldıklarını söyledi.

YORUMLAR
  1. anonim dedi ki:

    Selçuk bu tür etkinliklere hasret,ne yerel idare ne genel idare de çalışma yapılmıyor.Çünkü bu tür görev yapacaklar yeteneğe göre değil adama iş olsun diye veriliyor.