site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

CHP’nin İzmir Patronu Selçuk Adayları İle Bir Araya Geldi

CHP’nin İzmir Patronu Selçuk Adayları İle Bir Araya Geldi
13.12.2013
A+
A-

toplant¦- 2

Seçim çalışmaları kapsamında partisinin Selçuk ilçe belediye başkan aday adayları ile bir araya gelen CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, yaklaşık 3 saat süren toplantının ardından başkan aday adayları ile yemek yedi. Oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade eden CHP’nin İzmir patronu Ali Engin; “Toplantı sonunda tüm arkadaşlarımız kim aday olursa olsun, aday gösterilen arkadaşımızın yanında yer almaya söz verdi” dedi.

Beraberinde CHP İzmir İl Başkan Yardımcıları Ceyhan Kayhan ve Ali Karabay, İl Yönetim Kurulu Üyesi Melek kartal ile birlikte Partisinin Selçuk ilçe binasında belediye başkan aday adayları ile bir araya gelerek, basına kapalı olarak görüşen CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, toplantıdan olumlu sonuç aldığını ifade etti. Yaklaşık bir ay önce tüm ilçelerin belediye başkan aday adaylarının katıldığı toplantıda bir araya geldiklerini, bu kez böyle büyük bir toplantı yerine hem ilçeleri ziyaret etmek, hem de aday adayı arkadaşlarının fikirlerini tek tek dinlemek ve bu noktada yaptıkları çalışmaları gözlemlemek istediklerini belirten Engin, yaklaşık 3 aydır aday adaylarının bir dizi çalışmalar içerisinde olduklarını, onların da zorlu bir süreçten geçtiğini söyledi.

Görüşmeler kapsında CHP İlçe Başkanının ve aday adaylarının fikirlerinin alınacağını, kendi fikirlerini de aday adayları ile paylaşacağını ifade eden Ali Engin, bu görüşmelerde Selçuk’un 17.ilçe olduğunu, yapılan bu görüşmelerdeki notlarını önümüzdeki hafta içerisinde Ankara’ya ileteceğini kaydetti. 30 ilçenin belediye başkan aday adaylarını tek tek dinlemek için zamanın kısıtlı olduğunu, partinin başka çalışmaları da olduğunu, dolayısıyla seçim hazırlıklarının hızla devam ettiğini hatırlatan Engin, bu nedenle ilçeleri tek tek gezerek aday adaylarını il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte daha yakından tanımak istediklerini belirtti. Bazı internet sitelerinde İzmir ve ilçelerinin Belediye Başkan adaylarının kesinleştiği yönünde çıkan haberlerin doğru  olup olmadığı yönündeki soruları da cevaplayan Engin; “Bu bilgiler tamamen yanlıştır. Aralık ayı içerisinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımızın adaylığı açıklanacak, Ocak ayı sonuna kadar da ilçe belediye başkan adaylarımız belli olacaktır. Partimizin belirlemiş olduğu hiç bir ilçe adayının ismi yoktur” hatırlatmasını yaptı. 

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin şunları kaydetti: “Burada yaptığımız her çalışmanın bir etkisi olacak. Aylardır zaten bu çabaları sürdürüyoruz. Yapılan anketler var, bir anket daha yapılacak. İlçe başkanımızın ve il yönetim kurulu üyelerimizin görüşleri de bizim için önemli. Aday olacak olan Büyükşehir Belediye Başkanımızın görüşü de bizim için önemli. Dolayısıyla beraber çalışma kültürü daha da yoğunlaşacak. Tabi ki anket yoluyla Selçuklu vatandaşımız 7 aday adayından kimi görmek istiyor bu da çok önemli” dedi.

Yaklaşık 3 saat süren toplantıdan olumlu sonuçlar aldığını ifade eden Engin, “7 aday adayı arkadaşlarımızla görüştük ve kim aday olursa olsun aday gösterilecek olan arkadaşımızın yanında yer alacakları sözünü verdiler” dedi.

HABER: NİLÜFER ÖZTÜRK SİLAY (NÖS)

chp il baskani ve ilce baskani

toplant¦- 1

toplant¦- sonu yemek

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Bu kızımız o makama çok yakışıyor Allah nazardan saklasın

  2. ANONİM dedi ki:

    BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM.

  3. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    BASARILAR DILIYORUZ…

  4. YOLDAŞ dedi ki:

    ŞAKA GİBİ GELDİ..KADININ ADI YOK…YILLARDAN BERİ İLK KADIN A.DAYI.CWSARETİNİZDEN DOLAYI KUTLARIM.AİLEMLE BERABER DESTEKLİYORUM.TEK A.ADAYIMIZSINIZ.TEŞEKKÜRLER,NURİYE ÇİĞDEM..ÇİĞDEMLER ARTIK AÇMALI SELÇUKTA.Y

  5. AYDAN dedi ki:

    KADININ ADI VAR GÖRÜYOR VE TAKİP EDİYORUM.KADIN ELİ DEYMELİ SELÇUK İLÇEMİZE.TARAFSIZDIM.ŞİMDİ TARAFIM SADECE NURİYE ÇİĞDEM İÇİN EVET.AYDAN..

  6. ÖZLEM dedi ki:

    İLK DEFA GÖRDÜM İKİSİNİDE.HEPSİNİ BİR ARDA..BİZİ ZİYARETE GELEN..NURİYE ÇİĞDEM.BERABERİZ SİZLERLE DEDİ.NURİYE ÇİĞDEMLE BERABERİZ..EKİBİNDE GÖNÜLLÜ GÖREV ALDIM.DAĞLARIN MARALINA TEŞEKKÜRLER.KADIN ELİ DEYMELİ SELÇU İÇİN HAYIRLI OLUR…