site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

CHP’nin Başkanı Yücel’den ‘Zeybekci’ çıkışı: İzmir’den aday bulamadılar!

CHP’nin Başkanı Yücel’den ‘Zeybekci’ çıkışı: İzmir’den aday bulamadılar!
27.11.2018
A+
A-

İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, AK Parti’nin Zeybekci’yi aday gösterme kararı almasının ardından, “İzmir ile alakası olmayan bir başbakanı daha önce bu kentten büyükşehir belediye başkan adayı olarak göstermişlerdi. Sandıkta cevaplarını aldılar. Şimdi de İzmir ile hiç alakası olmayan eski bir bakanı aday gösterdiler. İzmir’de yaşayan bir aday bulamamalarının sancısını kendi teşkilatları içinde yaşadıklarını biliyoruz. Ama AKP’nin adayı ile ilgilenmiyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, AK Parti’nin 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi göstermesini değerlendirdi.

İZMİR’DEN ADAY BULAMADILAR!
İl Başkanı Yücel ayrıca Zeybekci’nin, ‘Mahallenin en güzel kızı İzmir’ yorumuna da göndermede bulundu. Başkan Yücel, “İzmir ile alakası olmayan bir başbakanı daha önce bu kentten büyükşehir belediye başkan adayı olarak göstermişlerdi. İzmir’de sandıktan cevaplarını aldılar. Şimdi de İzmir ile hiç alakası olmayan eski bir bakanı aday gösterdiler. İzmir’de yaşayan bir aday bulamamalarının sancısını kendi teşkilatları içinde yaşadıklarını biliyoruz. Ama AKP’nin adayı ile ilgilenmiyoruz. İzmir de sadece mahallenin değil Türkiye’nin ve dünyanın en güzel kızıdır. Sayın Zeybekci’ye ilk dersi de böylece vermiş olalım” dedi.
Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.