site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

CHP’li Ömer Günel Kuşadası’na yönelik projelerini anlattı

CHP’li Ömer Günel Kuşadası’na yönelik projelerini anlattı
07.02.2019
A+
A-

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel Halk TV’ye konuk oldu. CHP’li Ömer Günel yeni dönemde Kuşadası’nda yapacağı bütün çalışmaları içtenlikle anlattı. Halk TV’ye çıkmadan önce Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden Ömer Günel: “Kılıçdaroğlu bizi çok samimi bir şekilde karşıladı. Kuşadası için yapacaklarımızı ayrıntılarına kadar biliyor. Bizde Genel Başkanımızı, partimizi ve Kuşadalıları mahcup etmeyeceğiz” dedi.

CHP Kuşadası Belediye Başkanı Adayı Ömer Güncel’in HALK TV’de yaptığı açıklamalar:

“TURİZMİ GELİŞTİRECEĞİZ”

Hem partimizin hem de Kuşadalıların güvenini kazanacağız. Bize verilen göreve sonuna kadar layık olmak için tüm içtenliğimizle çalışacağız. Kuşadası turizm kenti olarak bilinmektedir. Son dönemde bu olgu biraz kaybolmaya başladı. Kuşadası’na turizm açısından daha çok yatırım gerekiyor. Bizim için gelen turistin güvenliği ve niteliği çok önemli. Otellerimiz var fakat yatak sayımızın biraz daha artırılması gerekiyor. Kruvaziyer turizmi Kuşadası için çok önemli. Bu alana yönelik yatırımlar yapacağız.

“KUŞADASI’NDA YATAK SAYISINI ARTIRACAĞIZ”

Kuşadası’nın marka imajı biraz azalmış durumda. Turizme yönelik projelerimizle bunu biraz daha geliştireceğiz. Yatak sayısını artırmak için ev turizmine yönelik projelerimiz var. Yurt dışından gelen misafirlerimizin internet üzerinden yapacakları rezervasyonlarla evlerde ve yazlıklarda kalacaklar. Turizmin geliştirilmesi için STK’lar ile birlikte çalışacağız. Zaten biz şehri ortak akılla yönetmek istiyoruz. Kent Konseyi’mizi mahalle meclisleriyle buluşturacağız. İnsanları da yönetime katarak şehrimizi daha da ileri noktaya taşıyacağız.

“ALT YAPI SORUNLARINI GİDERECEĞİZ”

Kuşadası’nın yıllardır devam eden sorunları bulunmaktadır. Alt yapı açısından yaşanan sorunları Aydın Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte çözeceğiz Bu alana yönelik yatırımlarımız hemen başlayacak. Atık su tesisleri yapmaya özen göstereceğiz. Şehrimizde bir meydanımız yok. Belediye binasının önüne bir kent meydanı yapmak istiyoruz. Kültür Merkezleri de inşa ederek şehrimizi geliştireceğiz. Kapalı yüzme havuzu kurarak spor turizmine de açılmak istiyoruz. İlçemizde bir su topu takımı kuracağız.

“KADIN VE ÇOCUK ŞEHRİ YAPACAĞIZ”

Kadınlarımız ve çocuklarımız içinde önceliklerimiz bulunmakta. Kadınlarımızın ürünleri değerlendirmek istiyoruz. Kadın ürünlerine yönelik kooperatif kurarak bu ürünleri turistlere satabiliriz. Aynı şekilde çocuklarımıza yönelikte projelerimiz var. Özellikle yoksul ailelerin çocuklarına yönelik belediye kreşleri kuracağız. Kuşadası’nın tanıtımını da çok önemsiyoruz. Kuşadası’nın sesini dünyaya duyurmak zorundayız. Dijital alanda yapacağımız çalışmalarla Kuşadamızı tanıtacağız.
Ege’nin Sesi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.