site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

CHP’li Belediye Başkan Aday Adayından Muhtarlara Ziyaret

CHP’li Belediye Başkan Aday Adayından Muhtarlara Ziyaret
10.11.2013
A+
A-

hasan-uysal-muhtarlar (1)

CHP Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Uysal, mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Gerçekleşen bu buluşmada ilçenin sorunları masaya yatırıldı.

Tek başına karar alma felsefesinde olmadıklarının altını çizen CHP Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Uysal,  mahalle muhtarlarına en önemli projelerinden biri olan ve tüm Sivil Toplum Kuruluşlarını kapsayan “Kent Konseyi”nin yaptırımlarını anlattı. Kent Konseyinde muhtarlarla ve tüm Sivil Toplum Örgütleriyle birlikte ortak çalışmalar yapılarak ilçe için alınması gereken kararları birlikte alacaklarını ifade eden Uysal, muhtarların ilçe mahalledeki vatandaşın sorunlarını daha yakından gördüğünü ve takip ettiğini, dolayısıyla Kent Konseyinin bu anlamda çok faydalar sağlayacağını kaydetti.

EN BÜYÜK SIKINTI İLETİŞİM

Selçuk’ta en büyük sıkıntının iletişim sıkıntısı olduğuna dikkat çeken Selçuk Mahalle Muhtarları, kendileriyle bu konuda herhangi bir yakın ilişki kurulmadığını dile getirdiler. Vatandaşların sorunlarını çok yakından takip ettiklerini, hatta bazı vatandaşların ailesine bile söyleyemediği konuları kendileriyle paylaştıklarını ifade eden Muhtarlar, bu konuda yerel yönetimi eleştirdiler. Muhtarlar olarak bir mahalle sakininin sorunlarını yerel yönetimle çözemediklerini dile getiren Muhtarlar, buna örnek olarak da şu ifadeleri kullandılar: “Bizler Selçuk Belediyesine ulaşamıyoruz. Ama Büyükşehir Belediyesine hemen ulaşabiliyoruz. Yani biz Selçuk Belediyesini aradığımız zaman bize geri dönüş olmuyor, fakat İzmir Büyükşehir Belediyesi bize hemen geri dönüş yaparak ilgili konuya yol gösterebiliyor”

İlçenin genel sorunlarıyla ilgili olarak fikir alışverişinin yapıldığı görüşmede Mahalle Muhtarları kendilerini ziyaret eden CHP Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Uysal’ teşekkür ederek bu süreçte ona başarılar dilediler.

hasan-uysal-muhtarlar (2)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.