site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

CHP’li Adaylar Selçuk’taydı

CHP’li Adaylar Selçuk’taydı
08.05.2015
A+
A-

chp2

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 1. bölge Milletvekili adayları Selçuk’ta İstasyon Meydanında bir araya geldi. Yoğun kalabalığın karşıladığı adaylara, partililer tarafından yoğun ilgi gösterildi. CHP’li adaylar, Tuncay Özkan, Musa Çam, Selin Sayek Böke, Tacettin Bayır, Ali Yiğit, Özcan Purcu, Muhsin Kurt, Ali Hıdır Uludağ, Ednan Arslan, Sabri Ergül, Sevda Erdan Kılıç ve Turgay Bozoğlu Selçuklu vatandaşların sorunlarını dinleyerek, esnaf ziyaretinde bulundu. İstasyon Meydanında karşılanan Milletvekili adaylarına CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter de eşlik etti.

7 Haziran seçimleri için vatandaşlardan destek isteyen CHP’li adaylar, sokaklarda alkışlarla yürüdü. Ergenekon davasından tutuklanıp 10 Mart 2014’te tahliye edilen CHP İzmir Milletvekili adayı gazeteci Tuncay Özkan, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Selçuk Belediyesi personeli ve Hükümet Konağı personeli tarafından büyük ilgi gördü.

HABER: SEDA KONUKSELÇUK HABER

chp 3

chp 4

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    İktidara yürüyor CHP.

  2. vatandaş dedi ki:

    en az % 65 izmir

  3. Anonim dedi ki:

    Izmirin icin oy oranlari benim tahminim…
    chp %44 akp %32 mhp %15

    1. Dalyork dedi ki:

      Bu verdiğin veriler zaten 2011’in verilerinin aşağı yukarı aynısı. Varolan gelişmeler oldukça etkiler oranları. Akp’nin 3 dönemdir yanında olan meşhur isimlerin ayrılması, cemaatle kopmalar, tapeler ve artık RTE’nin Cumhurbaşkanı olması (gerçi bu değişiklik olmuyor adam hala partiye oy istiyor miting yapıyor), Chp’nin önseçime gitmesi, saldırgan, kötü de olsa onların reklamını yapan seçim çalışmalarından ziyade ne yapacaklarına dair çalışmaları ve Hdp’nin kürt milliyetçiliğinden birazda olsa uzaklaşarak bölgesel değilde yurtsal temsil hakkı, solda bir çıkış yakalama çabası dengeleri oldukça değiştirir. Mantıklı ve istatiksel olarak şöyle olabilir:
      CHP %51
      AKP %26
      MHP %12
      HDP %11