site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

CHP’den Bomba AK Parti İddiası

CHP’den Bomba AK Parti İddiası
21.01.2013
A+
A-

CHP-AYMAN-IZMIRCHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, Ak Parti’nin Suriyeli mültecileri İzmir’de seçmen gösterip oy kullandıracağını iddia etti.

CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, İzmir’de düzenlenen toplantıda bomba bir açıklama yaptı. Güler, “Ak Parti Suriyeli mültecileri İzmir’de seçmen gösterip oy kullandıracak” açıklamasında bulundu.

Güler, CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz’un yanı sıra yaklaşık 100 kişinin katıldığı toplantıda, Ak Parti’nin seçim sonucunu değiştirmek için Suriye’den gelen mültecileri kullanacağını öne sürerek, bunun önüne geçebilmek için sandık örgütlenmesinin şart olduğunu belirtti.

AK PARTİ SALTANATINI YIKMALIYIZ

Kamu yönetimi profesörü olan Güler, şöyle konuştu:

“AKP saltanatını yıkmalıyız. Bu iktidarın gitmesi lazım. Suriye’den gelen mülteciler, seçimi değiştirmek üzere mahallelere serpiştirildi. Burada olmadıkları halde bilgisayar marifetiyle buraya geldiler, seçimde de oy kullanacaklar. Bu tür küçük operasyonlarla sonucu değiştirecekler. Sandıkta örgütlenmeliyiz, seçim döneminde değil, hemen şimdi. Onlar bilgisayarda hile yapıyorlarsa biz yaşadığımız yerlerde bu hileyi ortaya çıkaracağız. TBMM İçişleri Komisyonu üyesiyim. Sandık sorumlumuz, ilçe başkanına o da bana sorunlu mahalleleri iletecek. AKP’nin gücü yok, yüzde 47 illüzyondur. AKP, İzmir’i düşüremediği için kendini eksik hissediyor. İzmir düşmedikçe kendini iktidar hissedemeyecek ama Cumhuriyetin kalesi düşmeyecek. Yerel seçimlerde İzmir için çalışıp, Türkiye için sonuç alacağız. Burası aydınlanmanın parlayan kalesi. Kırgınlıkları koyun bir tarafa; zaferle birlikte o kırgınlıkları hatırlamayacağız.”

akp-suriye-izmir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.