site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

CHP’de Hasan Uysal yeniden başkan (Video Haber)

CHP’de Hasan Uysal yeniden başkan (Video Haber)
06.12.2015
A+
A-

CHP İlçe Kongresi, dün büyük bir katılımla Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonu’nda gerçekleşti. Hasan Uysal ve Tuncay Kireç’in kıyasıya yarıştığı seçimlerde kazanan, rakibinden 21 oy fazla alan Uysal oldu. Hasan Uysal yeniden ilçe başkanı olarak parti tabanında güven tazeledi.

SELÇUK’TA SEÇİM GECE GEÇ SAATLERDE BİTTİ

UZUN süreden beri hem CHP’lilerin hem de diğer siyasi partililerin merakla beklediği CHP İlçe Kongresi tamamlandı.

CUMHURİYET Halk Partisi Selçuk İlçe Teşkilatı’nın iki adayla gidilen kongresinde, mevcut başkan Hasan Uysal, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Divan Başkanlığını CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, divan üyeliklerini ise CHP Meclis üyesi Filiz Sengel ve CHP Delegesi Yakup Gezer yaptı.

Kongrede mevcut İlçe Başkanı Hasan Uysal ile Selçuk ADD Şube Başkanı Tuncay Kireç başkanlık mücadelesi verdi. Selçuk’ta kongre çarşaf liste şeklinde yapıldı. Sonuç gece geç saatlerde belli oldu.

Çarşaf liste olmasından dolayı Selçuk’ta sayım gece saatlerde bitti. Seçimi mevcut başkan Uysal kazandı. Uysal’ a sandıktan 73 oy çıkarken, rakibi Kireç ise 52 oyda kaldı.

ESKİ BELEDİYE BAŞKANI ÜLGÜR İL DELEGESİ OLDU

CHP Selçuk’ta belediye eski başkanı H. Vefa Ülgür, Emir Cömert, Merve Çalışkan, Özge Yıldırım, Hasan Uysal ise il kongre delegesi seçildi.

Çarşaf liste ile gidilen kongrede, mevcut başkan Hasan Uysal’ın karşısına Atatürkçü Düşünce Derneği Selçuk İlçe Başkanı Tuncay Kireç rakip olarak çıktı. Kongrede oyların 73’ünü alan Uysal, bir dönem daha başkanlığa seçildi. Kireç’e ise sandıktan 52 oy çıktı.

Hasan Uysal başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Nevruze Gültekin, Eyüp Kılıç, İbrahim Ahmetçik, İpek Arkman, Merve Çalışkan, Ayten Özazman, Zuhal Gülümser Uygur, Mediha Fiçör, Sertan Şaban Topalan, Osman Yelken, Berat Hamdi Candemir, Abdullah Yıldız.

HABERİN FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

HABERİN VİDEOLARINI AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.
İLÇE BAŞKANI HASAN UYSAL’IN KONGRE SALONUNDA Kİ İLK KONUŞMASI

İLÇE BAŞKAN ADAYI TUNCAY KİREÇ’İN KONUŞMASI

CHP İZMİR İL BAŞKANI BEDRİ SERTER’İN KONUŞMASI

H. VEFA ÜLGÜR’ÜN KONGREDE Kİ KONUŞMASI

CHP İLÇE BAŞKANI HASAN UYSAL’IN İKİNCİ KONUŞMASI

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    geliyor geliyor yeniden vefa başkan geliyor

    1. CHP'Li dedi ki:

      Olsaydı İlçe Başkanlığına aday o zaman görürdük kim geliyor kim gidiyor? Çarşaf liste olmasa ne olacaktı acaba?

  2. Anonim dedi ki:

    ben birşey anlamadım şimdi karmakarışık bir yönetim olmus

  3. Vatandas dedi ki:

    O dereden cok sular gecti ruyasinda gorur o belediye baskanlugini. Belediye baskani olacaksa Hasan Uysal var artik.carsaf olmasaydi ozaman gorurduk kim ne delegesi olabiliyor…

    1. Dalyork dedi ki:

      Sevgili vatandaş zaten çarşaf olmasa demokratik olmaz. Antidemokratik bir seçimde kaybetmesi sizi sevindiriyorsa yerel seçimde yapılan hileli seçimde sizi sevindirmiştir. Vefa Ülgür ün avukatı değilim ama sırf adamı sevmiyorsun diye hakkını yemen gerekmiyor. Adam oy aldığına göre çalışmış, ikna etmiş delegeyi. Konuşmasından da anlaşılacağı gibi bir daha ki yerel seçimde de belediye başkan aday adayı. Ama karşısına biri çıkar mı, çıkarsa kazanır mı bilinmez…

  4. Dalyork dedi ki:

    Seçimin yorumu şudur: Hasan UYSAL il delegeliğinde Vefa ÜLGÜR’ü desteklemiştir, Vefa bey de Hasan beyin başkanlığını. Yönetimde ortak çıkmıştır. Bir sonraki yerel seçim de başkan adayı Vefa bey, Hasan beyde Başkan Yrd. na adaydır. Hayırlı olsun

  5. CHP EMEKÇİLERİ dedi ki:

    CHP Selçuk İlçe Kongresi Sonuçları Üzerine

    Sayın Hasan UYSAL delege seçimlerini kendi kriterlerine göre yapmasının sonucunda, parti içindeki ayrışmalar gün yüzüne çıkmıştır. Parti kongresinin gece yarısına kadar sürmesi kıyasıya bir rekabet olduğu için değil, ayrışmalardan dolayı uzamıştır. Sonuç olarak Hasan Uysal ve ittifakı 20 kadar delege desteği ile başkan olmuştur. Bunu tüm CHP tabanı bilmektedir.
    Seçimin hemen ertesi günü sayın başkan kendini tiran ilan edip, partililere ve Selçuk ilçesi Yerel Basın Mensuplarını eleştirmesi doğru bir davranış değildir. Sayın Uysal sizin göreviniz, birlik ve beraberliği tekrar inşaa ederek, parti içi demokrasi sağlayıp güçlendirmektir.
    Sayın başkan şunu bilmelisiniz ki CHP Selçuk İlçe Teşkilatında bencilliğe, hizipçiliğe ve tirancılığa asla izin verilmeyecektir.