site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

CHP Selçuk İlçe Yönetimi Düştü, Kayyum Heyeti Atandı

CHP Selçuk İlçe Yönetimi Düştü, Kayyum Heyeti Atandı
31.07.2013
A+
A-

selcuk-chp-yonetimi-dustu

CHP Selçuk İlçe Yönetimi yaşanan istifalar sonrası düştü.Selçuk’ta bir ay içerisinde olağanüstü kongre yaşanacak. Selçuk’ta eski ilçe başkanı İbrahim Adıgüzel, Selçuk Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı için istifa etmiş yerine Kamran Çıtak ilçe yönetiminde yapılan oylamayla başkan seçilmişti. Böylece Çıtak’ın başkanlığı 10 gün sürmüş oldu.

CHP İzmir’de flaş bir gelişme yaşandı. CHP Selçuk İlçe Yönetimi yaşanan istifalar sonrası düştü. İl Yönetimi, eski ilçe başkanlarından oluşan Kayyum Heyeti atarken, bir ay içersinde olağanüstü kongre yaşanacak.

CHP İzmir’de yerel seçimlerde aday adaylığı için 16 ilçe başkanı koltuk bırakmıştı. Selçuk’ta İbrahim Adıgüzel, Selçuk Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı için istifa ederken yerine ilçe yönetiminde gerçekleşen oylama sonucunda Kamran Çıtak geçmişti.

YEDEKELERİN TAMAMININ İSTİFALARI ALINDI
İlçelerde başkan seçimlerini ‘kriz yaşamadan atlattı’ denilen CHP İzmir’de sürpriz bir gelişme yaşandı. 8 ilçe yöneticisiyle yola devam eden CHP Selçuk’ta 3 ilçe yöneticisi geçtiğimiz gün istifa etti. Yaşanan istifalar sonrası daha güçlü bir yönetimle yerel seçimlere girmek isteyen örgütte yedek üyelerin tamamının istifası alındı ve ilçe yönetimi düşmüş oldu.Parti kulislerinde Çıtak’a sıcak bakmayan Selçuk Belediye Başkanı Vefa Ülgür’ün istifalarda etkisinin olduğu konuşuluyor.

ÇITAK: AKLI SELİM VE HEDEFE YÖNELİK
CHP Selçuk’ta ilçe başkanlığı çok kısa süren Kamran Çıtak, gelişmelerin aklı selim ve hedefe yönelik yürüdüğünü ifade etti ve, “ göreve devam ettiğimiz günlerde 3 ilçe yöneticisi daha istifa etti. Kalan arkadaşlarımızın da zaman sorunu vardı. Kongre sonucu gelecek yönetimin daha doğru olacağını düşündük ve yedek üyelerden istifa aldık” dedi. Çıtak olağanüstü kongrede aday olmayı düşünmediğini söyledi.

ENGİN: BEKLEMİYORDUK
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ise yaşanan sürpriz gelişmeler üzerine, “ Biz de beklemiyorduk. Eski ilçe başkanlarından oluşan bir Kayyum Heyeti atadık. Böyle şeyler olabiliyor. Seçim öncesi bu tür şeylerin olması partiye zarar getirebilir ancak sürecin hemen başında istifaların yaşanması bir bakıma iyi oldu. Tüzük gereği 1 ay içinde olağanüstü kongre olacak ancak biz en kısa sürede kongreyi yapmak istiyoruz” dedi.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    vefa damgayı vurmuş

  2. artemisten dedi ki:

    başkan ADIGÜZELİN istifası ve ilçe yönetininde istifaları hepsi oyun beyler..hepsi planlanmış bir oyun bunlarda FİGÜRAN ..adıgüzelde dahil vefa beyin oyunu bunlar

    1. :) dedi ki:

      siz ne sahtekarsınız sizz herşeyi vefa ya bağlamaya bayılıyorsunuz ciğeri kokmuşlar sizi

  3. Özgür... dedi ki:

    Hayırlısı delege gerekeni yapar..

  4. selçuklu. dedi ki:

    körler sağırlar bir birini ağırlar gibi oldu