site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

CHP Selçuk İlçe Örgütünden Ön Seçim Değerlendirmesi

CHP Selçuk İlçe Örgütünden Ön Seçim Değerlendirmesi
01.04.2015
A+
A-

selcuk-chp (1)

CHP Selçuk ilçe Örgütü geçtiğimiz Pazar günü yapılan önseçim ile ilgili Selçuk için değerlendirmede bulundu. CHP Selçuk İlçe Başkanı hasan Uysal, seçim sonrası yaptığı değerlendirmede 29 Mart 2015 Pazar günü yapılan önseçimin Selçuk’ta şölen havasında gerçekleştiğini belirterek; demokrasi şölenine katılan ve katkı sağlayan tüm parti üyelerine CHP İlçe örgütü adına teşekkür ettiğini belirtti.

Uzun yıllar sonra ilk kez gerçekleştirilen önseçime CHP üyelerinin sorumluluk bilinciylebüyük ilgi gösterdiklerini belirten CHP İlçe Başkanı Hasan Uysal; “Önseçimde üyelerimiz oylarını bilinçli bir şekilde kullanmıştır. TBMM ‘de temsilcilerini kendileri belirlemişlerdir. Aktif üyelerimiz dikkate alındığında oy kullanma oranı yüzde 70’lere yakındır. CHP Selçuk ilçe örgütü üyeleri bu önseçimde oldukça duyarlı davranmışlar, partilerine sahip çıkmışlar, örgütün güçlülüğünü ortaya koymuşlardır. Ben bu demokrasi şölenine katılımlarından dolayı tüm parti üyelerimize CHP Selçuk ilçe örgütü olarak teşekkür ediyoruz. Parti içi demokrasinin devamını ve yerel seçimlerde de uygulanmasının CHP Selçuk Örgütü olarak talep ediyoruz” dedi.

Sandık görevlerinin henüz bitmediğine dikkat çeken Uysal; “Bizlere en büyük görev 7 Haziran ‘da düşmektedir.7 Haziran seçimleriülkemizin geleceğini belirleyecek seçimler olacaktır.Ülkemiz bir kişinin iki dudağı arasına bakılarak; O kişiye göre bir rejim değişikliği istenmektedir. Bunun adı diktatörlüktür. Cumhuriyet Halk Partisi ‘ne verilecek her oy demokrasinin gelişmesine, aydınlık geleceğe, özgürlüklerin genişlemesine gelir dağılımındaki dengesizliğin giderilmesine ve eğitim sistemimizin daha çağdaş hale gelmesine katkıda bulunacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm yurttaşlarımızı duyarlı olmaya çağırıyoruz” şeklinde konuştu.

Selçuk’ta ilk beşe giren isimler şöyle: 1-Musa Çam, 2-Nilay Kökkılınç, 3-Ercan Çınarlı, 4-Tacettin Bayır, 5-Turgay Bozoğlu.

CHP Önseçimde İzmir’de ilk beşe giren sıralama şöyle:

İkinci Bölge
1. Kemal Kılıçdaroğlu 32 bin 75 oy
2. Mustafa Balbay 15 bin 634 oy
3. Atilla Sertel 12 bin 268 oy
4. Kamil Okyay Sındır 10 bin 708 oy
5. Ali Engin 8 bin 723 oy

Birinci Bölgede
1.Musa Çam 16 bin 819 oy
2. Tacettin Bayır 9 bin 379 oy
3. Ali Yiğit 9 bin 129 oy
4. Murat Bakan 8 bin 670 oy
5. Muhsin Kurt 7 bin 696 oy

selcuk-chp (2)

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz! Tıklayın !
https://www.facebook.com/selcukhaber
Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Tıklayın !
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Metin dedi ki:

    Vefa’nın Selçukta desteklediği liste taklayı atmış galiba

  2. anonim dedi ki:

    Güvercin mi bu takla atacak siz iyi çalışında chp takla atmasın