site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

CHP Selçuk İlçe Başkanından İZBAN açılışı açıklaması

CHP Selçuk İlçe Başkanından İZBAN açılışı açıklaması
10.09.2017
A+
A-

CHP Selçuk İlçe Başkanı Hasan Uysal İZBAN açılışında yaşanan olaylar ile ilgili basın açıklaması yaptı.

KAMUOYUNA

8 Eylül Selçuk’un düşman işgalinden kurtuluş gününe kara bir leke düşmüştür. Birlik ve beraberliğin yaşanması gereken bir günde 15 yıldır uygulanan kutuplaştırıcı ve ayrımcı politikaların sonucu bir kez daha ortaya çıkmıştır.

İzmir Büyükşehir belediye başkanı Aziz Kocaoğlu’nun büyük emeği olan İZBAN Selçuk-Torbalı hattının açılış töreninde yaşananlar toplumun ne duruma geldiğini göstermiştir. Büyükşehir belediyesinin İZBAN da %50 ortaklığı vardır. Bu projenin ortaya çıkmasında en büyük emeği Aziz Kocaoğlu harcamıştır.

Büyükşehir belediye başkanı Aziz Kocaoğlu bu projenin mimarı olmasına rağmen 8 Eylül’de İstasyon Meydanındaki açılışa son dakikada davet edilmiştir. AKP hükümeti bu projeyi kendi projesi gibi gösterme gayreti içindedir.

İstasyon Meydanında yapılan, başbakanın da katıldığı törende yaşananlar kabul edilemez. Alan, çevre ilçelerden taşınan insanlarla doldurulmaya çalışılmıştır. Aziz Kocaoğlu konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıktığında tahammülsüzlüğün ne boyutlara geldiği görülmüştür. Aziz Kocaoğlu Büyükşehir belediye başkanlığını büyük bir oy oranıyla kazanmış, bütün İzmir’in başkanı olarak ilçe belediyelerine eşit davranmaya gayret göstermiştir.Başkana kürsüde konuşma yaparken adam gibi dinlemesini bilmeyenler büyük bir saygısızlık yapmıştır. Selçuk’un AKP’li belediye başkanı konuşmasında Selçuk’ta projelerinden birinin barışı, kardeşliği geliştirmek olduğunu, bunu da başardıklarını söylemiştir. Sayın başkan sizin başardığınız kardeşlik ve barış projesi bu mudur? Aziz Kocaoğlu’na yapılan bu saygısızlığa ne diyeceksiniz?

İZBAN’ın gerçekleşmesinde büyük emeği olan Aziz Kocaoğlu’na yapılan bu tahammülsüzlüğü, saygısızlığı şiddetle kınıyorum.

SELÇUK İLÇE ÖRGÜTÜ ADINA
CHP İLÇE BAŞKANI
HASAN UYSAL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.