site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

CHP Selçuk adayı kararı parti meclisinden geçemedi

CHP Selçuk adayı kararı parti meclisinden geçemedi
16.01.2019
A+
A-

CHP’de İzmir Menderes, Selçuk ve Torbalı’nın ilçe belediye başkan adayları MYK’dan geçti, Parti Meclisi’ne takıldı.

Gün içinde Selçuk’ta ilk olarak Filiz Ceritoğlu Sengel’in daha sonra da Emir Cömert’in aday ilan edileceği gündeme gelmişti. MYK’ya gelen Filiz Ceritoğlu Sengel ismine Tuncay Özkan karşı çıkarak, Muzaffer Emir Cömert’i önerdiği öğrenildi. Emir Cömert ismi PM’ye sunuldu ancak Selçuk kararı diğer PM’ye kaldı.

CHP MYK, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Toplantıda İzmir’in ilçeleri de gündeme geldi. CHP MYK’da İzmir ilçelerinden Menderes, Selçuk ve Torbalı’nın ilçe belediye başkan adayları hakkında karar verildi. Daha sonra ise bu isimler Parti Meclisi’nden geçemedi.

SELÇUK İÇİN GENÇ ADAY EMİR CÖMERT’E ONAY

MYK’da alınan karar üzerine Selçuk ve Torbalı ilçelerinden gençlik kollarından gelen genç isimler aday gösterilmesi kararı alındı. Selçuk Belediye Başkan adayı Muzaffer Emir Cömert, Torbalı Belediye Başkan adayı Övünç Demir’in isminin Parti Meclisi’nin onayına sunulması kararı alındı.

PARTİ MECLİSİ’NDEN 3 İSME ONAY ÇIKMADI!

CHP MYK sonrası toplanan Parti Meclisi’nde Selçuk Belediye Başkan adayı Muzaffer Emir Cömert, Torbalı Belediye Başkan adayı Övünç Demir ve Menderes Belediye Başkan adayı Celil Anık’ın adaylığı resmileşemedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.