site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

CHP Milletvekillerinden Gökçealan Ziyareti

CHP Milletvekillerinden Gökçealan Ziyareti
24.08.2017
A+
A-

Gökçealan dört millet vekilini birden ağırladı. Saat 21.00 da gelen CHP millet vekilleri Musa Çam, Özcan Burçcu, Tacettin Bayır, Murat Başkan gecenin ilerleyen vakitlerine kadar Gökçealanlılarla sohbet etti, onların dertlerini dinlediler.

Çam konuşmasında “Adalet yürüyüşünden ve meclis çalışmalarından dolayı iki ay Gökçealan’a gelemedik. Sizleri çok özledik bu yüzden gelelim görelim istedik. Gökçealan bizim köyümüz biz buralı hissediyoruz kendimizi, referandumdaki vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ederiz” dedi. Ayrıca Sayın Çam Taş ocağı konusunda ‘’geçen sefer bu meydanda birlik olduk birlikte yürüdük ve bu meseleyi birlikte durdurduk ama şirket pes etmiyor, ben gökçealanın kaymağını yiyeceğim ve pisliğini orada bırakacağım diyor. Gökçealanda Türkiye’nin en önemli üzümü yetişiyormuş, zeytini yetişiyormuş hiç umurumda değil, ben geleceğim Gökçealanı talan edeceğim,diyor’’ dedi. Biz her zaman sizlerle beraberiz, milletvekilleri ile beraber gelip iş makinelerinin önüne yatacağız, ya bizi çiğnerler ezerler yaparlar yada biz bunu hep beraber durduracağız’’dedi. Sokak, Sokak Dolaşan millet vekilleri bayanlarla sohbet ettiler onlarında sorunlarını dinlediler ve gece yarısı Gökçealandan ayrıldılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.